vineri , 25 septembrie 2020

La țară

Winder Georgia

Hei! Ce faceți? Eu am fost într-un fel de vacanță forțată în ultimele patru zile – sunt tot în Georgia, dar ceva mai departe de Atlanta, mai la țară, și-am stat fără internet până acum.

Mă rog, am avut un mobil de pe care-am putut să-mi arunc câte un ochi pe Facebook și să vorbesc cu lumea, dar mi-am prins urechile cu el, n-am știut să postez pe pagina revistei. 😀 A fost pentru prima dată când am folosit internetul de pe un telefon mobil – probabil eram printre ultimele exemplare din specia noastră care nu experimentase bucuria asta. M-a îmbogățit profund: acum, că am primit cadou un mobil modern, cu touch screen, am intrat și eu în rândul lumii și tot ce fac, ziua-ntreagă, e să-mi plimb degetul mare pe ecran, de sus în jos și de jos în sus. Și merge și de la stânga la dreapta și invers!

E duminică și ploaia s-a oprit, în sfârșit, după două zile. Mi-am făcut o cafea și plănuiesc să scriu până nu mai pot. Vă salut!

P.S. Normal că poza e făcută cu telefonul cel nou, a cărui cameră se pare că e chiar mai bună decât vechea mea Sony Cybershot.

***

Urmăriți jurnalul meu american și pe Facebook, sub hashtag-ul #corinainamerica!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus