duminică , 22 mai 2022

Lansare inedită de colecție vestimentară: Anca Miron dezvăluie câte o piesă pe săptămână

1

Anca Miron a decis să-și lanseze noua colecție într-o manieră cu totul inedită: designerul va prezenta publicului câte o piesă vestimentară pe săptămână, și nu toate simultan.

Este o colecție de haine, de data asta chiar albă, care va fi construită treptat, ținută cu ținută, în văzul publicului. Cum spune și titlul, colecția continuă concepul „Fill in the Blank” și pornește de la ideea unei foi albe de hartie (materialul) pe care designerul va interveni cu formă, culoare, și mesaj. „În fiecare săptămână va fi dezvăluit câte un outfit, purtat de fiecare dată de un alt personaj mai mult sau mai puțin cunoscut din București într-un loc, altul de fiecare dată. Persoanele care umplu foaia albă aici sunt oameni care înteleg moda ca pe un canal ce vorbește despre și marchează vizual, purtabil, vremurile în care trăim.  E un proiect care are mai multe voci ce povestesc lumii despre București, umplând un gol. București? Prezent”, spune Anca Miron. „Imaginile vor arăta Bucureștiul meu și al tău, locuri peste care  dăm zilnic sau întâmplator, cunoscute de toți, sau doar de puțini, care vor compune la sfârșit o imagine personală, pozitivă, asupra Capitalei. La fel și oamenii care vor îmbraca hainele, vor fi nu neapărat modele profesioniste, ci chiar bucureșteni frumoși. E o colecție adresată locuitorilor Capitalei, și oamenilor normali în general, motiv pentru care e încadrată chiar așa”, completează designerul.

Episodul 1, „Reluare la vitrină”

2Colecția duce un material alb de bumbac de la sport spre elegant, de la masculin la feminin, de la neted la plisat, și de la alb la colorat. Primul episod din „Fill in the Blank” îl reprezintă o ținută promovată de o tânără în Centrul Vechi al Bucureștiului, în fața magazinului de reparații de încălțăminte pe care obișnuiții zonei îl cunosc. „N-ai cum să treci de vitrina asta și să nu te întorci. Pasul unu, pasul doi, trei, repede, m-am oprit și m-am întors în reluare. Adica lent, și cu spatele. La apus de soare, mă uitam cu gura căscată la oglinzile argintii și la tocurile lucioase aliniate culoare după culoare, la apus de soare. E de poză, am zis-o cu voce”, a declarat Anca Miron.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus