vineri , 8 decembrie 2023

Lara Fabian concertează din nou în România

lara fabian

Celebra cântăreață de origine belgiană Lara Fabian va concerta din nou în România, de data aceasta, la Craiova. După cele două reprezentaţii sold-out, susţinute în luna aprilie, la Cluj-Napoca şi Bucureşti, artista revine pentru un nou spectacol la noi în țară, în urma numeroaselor mesaje primite din partea admiratorilor ei din sudul țării.

Mii de oameni din Craiova au motiv de bucurie, căci Lara Fabian va susţine un concert, în data de 11 decembrie, la Sala Polivalenta, de la ora 19:30. Pe parcursul celui mai aşteptat eveniment concertistic local, spectatorii vor fi martorii unor momente muzicale surpriză, o vor putea acompania pe îndrăgită artistă în celebrele interpretări ale melodiilor „Je T’aime” sau „Adagio” şi, în acelaşi timp, vor putea continua tradiţia, ridicând în aer mii de luminiţe sau inimi tipărite cu mesaje de admiraţie. Cu decoruri ample, lumini mirifice sau proiecții relevante adaptate fiecărei piese, locaţia va căpăta nuanţa unui spaţiu de poveste menit să completeze atmosfera perfectă pentru un spectacol memorabil.

Lara Fabian a dovedit, cu talentul şi pasiunea sa pentru muzică  şi compoziţie, că poate crea conexiuni extrem de puternice între oamenii de pe întreg mapamondul, indiferent de vârstă sau naţionalitate. Iar bucuria de a împărţi cu aceştia un strop din magia muzicii nu cunoaşte limite. Vocea suavă a Larei Fabian, ascultată în concerte live, induce spectatorilor senzaţii aparte, ce deschid larg porţile sufletului în care tronează universul iubirii.

Lara a vândut peste 32 de milioane de discuri în întreaga lume, devenind, astfel, cel mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile.

Cei care îşi doresc să o asculte live pe Lara Fabian, îşi pot procura biletele atât online, accesând website-ul   www.bilete.ro cât şi de la punctele de vânzare din magazinele Inmedio, oficiile Poștei Române şi magazinele Germanos, deschise în Craiova. Preţurile biletelor variază în funcţie de categorie de loc, astfel: VIP – 395 lei, Categoria 1 – 299 lei, Categoria 2 – 260 lei, Categoria 3 – 195 lei şi Categoria 4 – 150 lei.

Citiți AICI interviul exclusiv pe care ni l-a acordat Rick Allison, fostul producător și partener de viață al artistei belgiene.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *