marți , 2 martie 2021

Laura Nureldin a lansat prima ei carte, „Regii timpului”

Laura Nureldin

– Câți ani are iubitul tău?

– 2500.

Prezentatoarea TV Laura Nureldin a lansat recent primul său volum, un roman intitulat „Regii timpului” și publicat la editura Herg Benet.

Ce ai face dacă cel mai bun prieten al tău te-ar trimite din greșeală cu o mașină a timpului fix în Persia antică, iar acolo ai fi imediat răpită de eunuci ai haremului mărețului Xerxes? Sau dacă viața ți-ar fi pusă în pericol de nenumărate intrigi de palat într-o societate unde femeia este supusă bărbatului prin tradiție? Sau dacă ar trebui să iei de soț un rege pe care deja îl cunoști din manualele de istorie, dar căruia trebuie să îi explici că un telefon nu înseamnă să vorbești cu spiritele, automobilele nu sunt care ale zeilor, iar vasul de toaletă este un accesoriu foarte util? Tinerei Mora, un normal locuitor al Los Angeles-ului din zilele noastre, iată că, din întâmplare, chiar i se petrec toate acestea. Și nu disperă, pentru că știe că propria ei personalitate este mai puternică decât niste hopuri banale precum obligatoriile călătorii zilnice între milenii, asasinate pe bandă rulantă sau șocuri culturale de ambele părți. Nu disperă pentru că este o femeie hotărâtă, pragmatică, cu umor, dar și… îndrăgostită. Iar dragostea cere sacrificii, nu? Chiar dacă ajungi Regină. (Herg Benet)

regii timpului laura nureldin

Laura Nureldin lucrează în presă de peste 12 ani, iar de trei ani este prezentatoare de știri la Antena 3 Este licenţiată în psihologie, vorbeşte patru limbi străine (engleza, franceza, italiana şi spaniola), este interpret de conferinţă (de 13 ani) şi traducător de cărţi.

Volumul „Regii timpului” poate fi găsită deja în librării și online, pe site-ul editurii Herg Benet sau la librăria Libris. Citiți AICI un fragment din carte, care cu siguranță vă va deschide apetitul pentru povestea inedită!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus