marți , 22 iunie 2021

Lauryn Hill, la închisoare pentru evaziune fiscală

LH

Fosta solistă a trupei Fugees, Lauryn Hill, a fost închisă, luni, într-un penitenciar din Danbury, unde ispășește o pedeapsă de trei luni de închisoare. Cântăreața de hip-hop a fost condamnată pentru neplata unor datorii de aproximativ 1 milion de dolari către fiscul american.

Anul trecut, artista a recunoscut că este vinovată de faptul că nu și-a achitat taxele datorate fiscului american și că nu și-a declarat veniturile de 1,8 milioane de dolari obținute între anii 2005 și 2007, informează accesshollywood.com. Lauryn a mai spus că nu a reușit să-și plătească impozitele pentru că a avut probleme financiare.

În 1998, după despărțirea de colegii săi de la Fugees, Lauryn Hill a lansat un album solo, „ The Miseducation of Lauryn Hill”. Materialul a fost un succes, iar artista a fost recompensată cu cinci premii Grammy. Ulterior, Hill a hotărât să dispară din atenția presei, declarând că detestă celebritatea și industria muzicală. În ultimii ani, ea a cântat muzică de film şi a susţinut concerte în cadrul unor festivaluri muzicale.

Foto: www.salon.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus