joi , 7 decembrie 2023

Leonardo DiCaprio: „Nu am consumat niciodată droguri”

LDC

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, actorul Leonardo DiCaprio a declarat că a crescut într-un cartier violent, în Los Angeles, unde prostituția și traficul de droguri erau la ele acasă, și tocmai din acest motiv, nu a consumat niciodată droguri. Starul spune că a văzut pe viu tragediile pe care le provoacă dependența de droguri, fapt care l-a determinat să se țină departe de aceste tentații.

DiCaprio, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit că exista „o rețea majoră de prostituție în colțul străzii sale” și că adolescența i-a fost marcată de „crime și violențe” care aveau loc „peste tot”. „Nu am consumat droguri niciodată. Pentru că vedeam aceste lucruri în fiecare zi, încă de când aveam trei sau patru ani. Aşadar, viaţa la Hollywood mi s-a părut după aceea ca o plimbare în parc. Mergeam la petreceri, drogurile erau acolo şi da, întotdeauna există acea tentaţie”, a declarat actorul, citat de dailymail.co.uk.

Leonardo a mai povestit că, la 15 ani, și-a dorit să devină actor și a rugat-o pe mama lui să-l înscrie la audiții. „Acesta a fost evenimentul motivaţional major din viaţa mea. Aveam 15 ani şi i-am spus mamei mele: Vreau să devin actor. Te rog, du-mă la audiţii. Pentru că trebuia neapărat să ies din sistemul public de şcolarizare”, a spus DiCaprio.

Leonardo DiCaprio poate fi urmărit, în această perioadă, în filmul „Lupul de pe Wall Street”, regizat de Martin Scorsese. Pelicula i-a adus starului cea de-a patra nominalizare la Oscar.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *