joi , 21 ianuarie 2021

Loredana cântă în toată țara: „Uitasem cât de frumoasă este viaţa de turneu”

lore

Turneul Loredanei, început la jumătatea lunii martie, continuă şi în aprilie, cu show-uri incendiare, costume spectaculoase, invitaţi pe măsură şi multe surprize.

După concerte cu sala plină în Cluj Napoca, Timişoara, Deva şi Craiova, este rândul fanilor din Constanța (2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Galaţi (3 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Bacău (4 aprilie, Teatrul de Vară), Chişinău (5 aprilie, Palatul Naţional) şi Iaşi (8 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor) să îşi vadă live idolul. „Concertele din primele oraşe au fost extraordinare, uitasem cât de frumoasă este viaţa de turneu. Sunt sigură că şi în a doua parte a turneului va fi cel puţin la fel de bine. La Constanța se trăieşte din plin, iar în Moldova mea natală oamenii ştiu să se distreze că nicăieri. De Chişinău ce să mai zic, mereu am fost primită bine acolo. Am pregătit surprize pentru toţi, avem prieteni mulţi care îmi vor fi alături şi de data asta”, a spus Loredana.

Playlist-ul va conţine toate hiturile artistei, printre care şi melodii de pe noul album, “Dragoste”, lansat împreună cu MediaPro Music. Noul material discografic conţine 18 piese, precum “Ochii din Vis”, “Automatic Love”, “Sexting”, “Shukar”, “Coborâtă din Rai”, “El Dorado” sau “Smile” şi un bonus track. Albumul poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din ţară.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus