marți , 1 decembrie 2020

Lua: cele mai frumoase brățări

Lua Bracelets

N-am fost niciodată înnebunită după bijuterii, dar am avut mereu două mari slăbiciuni – cerceii și brățările – cea de-a doua fiind în plin avânt în ultimii ani! Într-un mod bizar, pe măsură ce pasiunea mea pentru cercei scade (aproape că nu mai pot deloc), crește mania pentru brățări. Cele mai frumoase pe care le-am descoperit recent sunt cele de la Lua.

Le-am găsit în aeroportul din München, anul trecut, și dacă la început am crezut că sunt doar niște brățări din ață precum milioane de alte accesorii de același gen, când am probat-o pe prima, mi-am dat seama imediat de calitatea lor. Nu m-am înșelat: cea pe care mi-am cumpărat-o atunci, în aeroport, rezistă și azi în formă impecabilă, deși am purtat-o aproape zilnic. Materialul e un fel de ață elastică, ce poate fi (re)ajustată în funcție de diametrul încheieturii. Recent, am redescoperit Lua într-un magazin din apropiere de München, din care n-aveam cum să ies cu mâna goală. 😀

Brățări Lua

Interesant, însă: pe cât de mult îmi plac brățările, pe atât de puțin mă atrag celelalte accesorii, care par că nu sunt realizate de aceeași companie. Le puteți vedea pe toate pe site-ul Lua și pe pagina de Facebook Lua.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus