marți , 5 decembrie 2023

Lucky Marinescu: „Dragostea o simți imediat, nu îți trebuie filosofie mare să știi cine e îndrăgostit sau nu”

lucky1

Lucky Marinescu, o doamnă a muzicii uşoare româneşti şi tododata apărătoare a femeii şi feminităţii, spune că un om îndrăgostit este foarte ușor de citit și mărturisește că niciodată nu a început o relație cu un bărbat care aparținea altcuiva.

„Dragostea o simți imediat, nu îți trebuie filosofie mare să știi cine e îndrăgostit sau nu”, spune Lucky Marinescu . Cântăreața a făcut istorie în lumea muzicii în anii ’50-‘60, pe atunci fiind una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România, însă a ales să plece în SUA, pentru fiul ei. Se poate spune despre Lucky Marinescu că s-a reinventat la întoarcerea în România. Piesa ei de succes din anii ’50, “Aşa începe dragostea”, a fost remixata şi a devenit un hit difuzat de toate radiourile din ţară.

Lucky Marinescu a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. A fost dorită şi iubita de mulţi bărbaţi, însă alegerile ei au fost influenţate de educaţia primită de la părinţi: “Eu am învăţat să fiu un om cald, dar e adevărat, nu-i iert pe bărbaţi. Dacă vrea apă să se ducă să-şi ia! La mine dragostea venea tot timpul, de ce să fiu acum modestă… Mama a avut o vorbă, şi eu nu am uitat: Mama dragă, bărbaţi şi femei sunt câtă iarbă şi pământ, e păcat să strici casa unui om, cum ţi-ar cade ţie să-ţi strice ţie cineva casa?! Şi eu am ţinut minte asta. Dacă îmi făcea un băieţaş curte primul lucru întrebam: Auzi, tu eşti însurat, vorbeşti cu cineva?”, povesteşte Lucky Marinescu.

Artista a trăit la intensitate maximă fiecare poveste de dragoste: “Nu mai ştiam nimic, ce-i cu mine, zburam, ceva aşa, ca în vis”, însă atunci când sentimentele nu îi erau împărtăşite de un bărbat, avea o atitudine demnă: “Dacă nu era împărtăşită, o luam eu din loc, că nu suport să fiu jignită, fiecare om are o mândrie, mândria asta trebuie să o ţii. Când simţeam că sunt umilită, eu am fost foarte drăguţă şi diplomată, dădeam o contra replică şi mă retrăgeam. Când vedeam că nu sunt dorită nu împingeam, asta era felul meu”.

Care au fost poveştile de iubire pe care le-a trăit Lucky Marinescu? Ce a fost în stare să facă celebra cântăreaţă din dragoste pentru fiul ei? Ce greutăţi a întâmpinat în anii petrecuţi în străinătate? Ce a determinat-o să se întoarcă în România? Despre toate acestea, telespectatorii vor afla în următoarea ediţie a emisiunii “Doamne de poveste”, difuzată duminică, de la 16.30, ACASĂ.

Foto: www.libertatea.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *