vineri , 8 decembrie 2023

„Lumea visează”: concert acustic, cu Alexandra Ungureanu & the dAdA

alexandra

Joi, 1 septembrie, ora 20.30

Asociația Culturală Spectaculis

„Lumea Visează”

concert acustic Alexandra Ungureanu & the dAdA

Casa de Producție TVR, împreună cu Asociația Culturală Spectaculis, prezintă, în 1 septembrie, cu începere de la ora 20.30, în cadrul proiectului „Teatru în TVR”, un concert acustic denumit sugestiv „Lumea Visează”, susținut de Alexandra Ungureanu împreună cu trupa the dAdA!

Pe 1 septembrie, de la ora 22.30, în incinta TVR, Alexandra Ungureanu și the dAdA prezintă un concept muzical ce se dorește a fi un manifest pentru bunul gust, muzică de calitate, prietenie, emoție și armonie.

Lumea Visează este un exercițiu frumos pentru toți cei care mai spera și cred în puterea prieteniei.
Într-o lume invadată de emoții negative și subcultură, noi ne încăpățănam să visăm și să credem în bun gust și în muzica făcută cu pasiune. Vă așteptăm, așadar, pe 1 septembrie, de la ora 20.30, să visăm împreună și să ne bucurăm de muzică”, promite Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu cântă de un an și jumatate alături de trupa the dAdA și își propun ca, împreună, să aducă publicul mai aproape de muzica live, prin aceasta serie de concerte acustice.

Concertul acustic reprezintă un concept cu multe fațete, care poate ajunge ușor la inimile unei categorii foarte mari de spectatori, oferind prin specificul său live o sensibilitate aparte și trăiri pe care doar interacțiunea directă a spectatorului cu artistul și instrumentele, în forma lor naturală, o pot oferi.

Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center, etj. 2, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online, prin: www.ticketnet.ro,www.iabilet.rowww.startickets.rowww.ticketstore.ro și www.bilet.ro.

Accesul publicului se face în baza biletelor și a cărții de identitate, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00.
Informații la numărul de telefon 0727 159 090.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *