vineri , 22 septembrie 2023

Madonna lansează „Rebel Heart Tour: live DVD, blu-ray și album live

Madonna a anunţat astăzi lansarea prin Eagle Vision (o divizie Universal Music Group), pe 15 septembrie, a produsului „Madonna: Rebel Heart Tour” în format digital, DVD şi blu-ray (content bonus inclus). Vor fi de asemenea disponibile şi versiunile de DVD şi blu-ray ce includ un CD audio cu cele mai importante momente din turneul artistei.

Madonna va lansa şi un album live cu 22 de piese din cadrul „Rebel Heart Tour”, ce va fi oferit fanilor în format dublu CD şi digital, pentru download.

Tracklist-ul pentru albumul live „Madonna: Rebel Heart Tour” aduce laolaltă cele mai importante momente din cariera superstarului, incluzând atât piese de pe „Rebel Heart”, cât şi hit-urile binecunoscute ale artistei.
Produs de Live Nation Global Touring, turneul „Rebel Heart” a început pe 9 septembrie 2015, în Montreal, şi a inclus show-uri în 55 de oraşe, pe patru continente, de parcursul a şapte luni. Madonna a susţinut 82 de concerte, dar şi show-ul special pentru fani dntr-un club din Melbourne, “The Tears of a Clown”. Turneul a a vut încasări de 169.8 milioane de dolari, un public de 1.045.479 de oameni, transformând-o pe Madonna în artista cu cel mai mari încasări obţinute din concerte, din istoria Billboard Boxscore, cu peste 3.1 miliarde de dolari câştigaţi din vânzări de bilete. Madonna este şi pe locul patru în topul încasărilor din live, top ce a început să fie realizat în 1990.

Turneul „Rebel Heart” a fost regizat de Jamie King , iar regia artistică a fost semnată de Antunes. Trupa Madonnei a fost compusă pentru acest turneu din Ric’key Pageot (clapă), Brian Frasier-Moore (tobe), Monte Pittman (chitară) şi Kiley Dean şi Nicki Richards (backing vocals). De coreografie s-a ocupat Megan Lawson, iar costumele au fost realizate de Arianne Phillips.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *