vineri , 22 septembrie 2023

Manowar colaborează cu Brian Blessed pentru albumul „Kings Of Metal MMXIV”

BB

Manowar şi-a unit forţele cu Brian Blessed, actor, autor legendar şi explorator îndrăgit din Marea Britanie. Colaborarea vizează naraţiunea din piesa „The Warrior’s Prayer” de pe albumul „Kings Of Metal MMXIV”.

„The Warrior’s Prayer” include o parte narativă ce înfăţişează un bunic care îi spune nepotului o istorisire grandioasă din copilăria sa. „Brian este alegerea perfectă! Nu numai pentru că este un actor talentat de teatru şi film, cu o voce tunătoare. Dar şi pentru că el chiar întruchipează valorile reprezentate de Manowar şi de heavy metal în general: are un spirit aventuros şi îndrăzneşte să facă exact ceea ce şi-a pus în minte, orice ar fi. A escaladat Everestul şi a fost într-o expediţie la Polul Nord! Ce altceva aş mai putea să spun? Poate că nu a ştiut acest fapt până când ne-a întâlnit, dar este un adevărat brother of metal!” a spus basistul şi producătorul trupei Manowar, Joey DeMaio.

Printre altele, Brian Blessed a rămas în memoria publicului prin rolurile din celebrele producţii  „Flash Gordon”, „Henry al V lea” (în regia lui Kenneth Branagh) şi „Robin Hood – Prince Of Thieves” (cu Kevin Costner). „Pentru mine întreaga experienţă a fost complet miraculoasă şi mi-a schimbat viaţa. Ce privilegiu să fac parte dintr-o echipă atât de uluitoare şi divină”, a spus Brian Blessed după înregistrări. „Brian a fost extraordinar! El a făcut mai mult decât să rostească povestea. A  interpretat-o. A trăit-o! A fost un spectacol magnific care va face ca povestea din The Warrior’s Prayer să prindă viaţă, în mintea celor care o vor asculta”, a comentat Joey DeMaio.

Pentru înregistrarea cu Brian Blessed Manowar a revenit la Birmingham, în Anglia, unde în urmă cu 25 de ani, trupa a înregistrat alături de un cor format din 100 de voci masculine pentru „The Crown And The Ring” o altă piesă inclusă pe albumul „Kings Of Metal”, care cotinuă până în ziua de astăzi să fie elementul care încheie, în mod ritualic fiecare show Manowar.

„Kings Of Metal MMXIV” va fi lansat la sfârșitul acestui an

Trupa a anunţat recent că, pentru a aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai bine vândut album din discografia sa, va înregistra o nouă versiune a albumului, numită „Kings Of Metal MMXIV”. Aceasta va fi include piese şi alte elemente bonus. Manowar îşi va deschide seiful şi va scoate la iveală materiale video ce nu au mai fost arătate până acum, fotografii, interviuri de culise şi alte elemente introspective din epoca „Kings Of Metal” şi din istoria formaţiei.

Noua înregistrare va include şi aportul chitaristului Karl Logan şi al bateristului Donnie Hamzik, care, după ce au cântat live, de nenumărate ori, aceste imnuri clasice au acum oportunitatea să contribuie la această moştenire, prin prestaţia şi soundul ce îi caracterizează.

Lansarea  „Kings Of Metal MMXIV” este programată pentru finalul acestui an şi va fi urmată de un turneu aniversar în care Manowar va interpreta integral albumul „Kings Of Metal MMXIV”, alături de alte imnuri metal, într-o producţie scenică complet nouă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *