vineri , 23 iulie 2021

Mark Knopfler concertează joi, în premieră, în România

MK

Doar câteva zile îi mai despart pe fanii Dire Straits de întâlnirea cu solistul şi membrul fondator al trupei, celebrul Mark Knopfler. Acesta va concerta în premieră în România, săptămâna aceasta, pe 25 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, evenimentul desfăşurându-se cu casa închisă. Concertul Mark Knopfler este organizat de Emagic.

Mark Knopfler este fără îndoială unul dintre cei mai de seamă reprezentanţi ai muzicii rock, fiind un adevărat exemplu de urmat pentru noile generaţii de tineri artişti. După aproape două decenii petrecute alături de trupă Dire Straits, Mark Knopfler şi-a continuat cariera solo de-a lungul căreia a lansat nu mai puţin de şapte albume, având nenumărate colaborări cu artişti precum Eric Clapton, Bob Dylan sau Bryan Ferry. Mark Knopfler îşi va promova la Bucureşti cel mai recent album, Privateering, însă din setlist nu vor lipsi nici cele mai cunoscute piese din repertoriul său.

Concertul este programat să înceapă la ora 20:00, accesul în sala fiind posibil începând cu ora 19:00. Organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la porţile de acces. În zona de concert nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De altfel, însuşi artistul îi roagă pe participanţii la eveniment să reziste tentaţiei de a folosi aceste dispozitive în timpul concertului, în ultima vreme inclusiv telefoanele mobile devenind cu adevărat deranjante pentru cei de pe scenă, în timpul unui eveniment.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus