sâmbătă , 24 iulie 2021

Mască naturală, cu avocado și miere, pentru un ten frumos pe timp de iarnă

masca

Nu e un secret pentru nimeni faptul că, în sezonul rece, pielea noastră are nevoie de o îngrijire mai atentă. Și mai ales tenul, care este zilnic expus la frig, vânt sau ninsoare, și astfel suferă cel mai mult. Din fericire, natura ne pune la dispoziție ingrediente benefice, pe care le putem folosi pentru a atenua acțiunea dură a factorilor externi asupra pielii noastre. Lili Psarudakis, cosmetolog și estetician pasionat, ne recomandă o mască pentru iarnă care hidratează tenul în profunzime și îi readuce prospețimea.

Lili Psarudakis, pentru LaRevista.ro:

Cunosc toate marile branduri cosmetice de pe piață, am lucrat cu majoritatea lor. Însă de bază cred că este tot îngrijirea naturală, căci resurse ca cele pe care ni le oferă natura nu pot fi sintetizate într-o cremă, fără să se piardă din principiile active. Vă propun să ne pregatim cu toate „armele” pentru protejarea tenului pe timp de iarnă, iar astăzi, vă recomand o mască naturală, pe bază de avocado. Aveți nevoie de:

  • Un sfert de avocado
  • 1 linguriță de miere
  • 5 picături de suc de lămâie proaspat stors

Amestecăm toate ingredientele într-un blender și aplicăm pe față, gât și decolteu pentru 15 – 20 minute. Curățăm masca cu un prosop umezit cu apă călduță, și apoi pulverizăm cu apă termală pentru închidera porilor. Dacă nu aveți un blender la îndemână, căutați un avocado copt bine, pe care îl treceți prin strecurătoarea de ceai, pasându-l cu lingurița. O zi frumoasă ca voi să aveți!

Unde o puteți găsi pe Lili Psarudakis

Lili Psarudakis este cosmetolog și estetician cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, fiind speciaizată atât în terapii faciale, cât și corporale. A absolvit școala de beauty Ergastiri din Salonik, unde a și deținut propriul său salon de frumusețe, Lili Cosmetic Institute. De asemenea, a urmat numeroase seminarii de specializare, susținute de mari companii din domeniul frumuseții, cum ar fi Bruno Vassari, Estée Lauder, La Prairie, Shiseido și Sothys. În prezent, activează la un salon bucureștean, iar dacă doriți să o contactați, o puteți face la numărul de telefon 0728.424.081 sau la adresa de email lilianapsa07@gmail.com.

Foto: www.alternativemedicinedirect.com

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus