vineri , 16 aprilie 2021

Meryl Streep, „prea urâtă” pentru filmul „King Kong” – VIDEO

Meryl Streepfoto

Are una dintre cele mai aplaudate cariere din industria filmului, dar Meryl Streep nu a avut mereu toate ușile deschise la Hollywood. Actrița a povestit că, în anii ’70, a fost respinsă la audițiile pentru filmul „King Kong” pe motiv că ar fi fost „prea urâtă” pentru gusturile producătorului.

Într-o ediție a emisiunii „The Graham Norton Show”, de la BBC America, Meryl Streep și-a amintit de ziua în care a fost invitată să discute cu producătorul peliculei, Dino De Laurentiis, despre un posibil rol în filmul „King Kong”. „Fiul lui mă văzuse într-o piesă de teatru. Așa că m-am dus la etajul 33 al Gulf and Western Building (n.r.din New York), avea un birou uimitor, cu panoramă asupra întregului Manhattan. Am intrat, iar fiul lui era foarte încântat că adusese această actriță nouă. Iar tatăl i-a spus fiului – în italiană, iar eu înțeleg italiana – che brutta! De ce mi-ai adus urâtania asta?”. Meryl Streep i-a răspuns lui De Laurentiis: „Îmi pare rău că nu sunt suficient de frumoasă ca să joc în King Kong!”

c

În cele din urmă, rolul i-a fost oferit actriței Jessica Lange, care a jucat în „King Kong” alături de Jeff Bridges și Charles Grodin. Filmul, lansat în 1976, a fost produs de Dino De Laurentiis și regizat de John Guillermin.

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus