vineri , 18 iunie 2021

Mica de la „Abracadabra” a murit, la 31 de ani

MAIN Mica

Michaela Niculescu, mai cunoscută sub numele de Mica de la fosta emisiune pentru copii „Abracadabra”, a murit, joi după-amiaza, la vârsta de numai 31 de ani.

Mica era internată de două săptămâni la Spitalul Fundeni, unde fusese transferată de la Spitalul Universitar de Urgență, cu diagnosticul de ciroză hepatică. Deși urma un tratament, în cele din urmă, Michaela a murit din cauza unui șoc hemoragic, joi după-amiaza.

La începutul acestui an, Mica a postat pe profilul său de Facebook un mesaj tulburător, acela fiind momentul în care a recunoscut că suferă din cauza unei probleme de sănătate. „Nu m-am căsătorit cu cineva să-mi fie alături la bine şi la greu, ci m-am căsătorit cu boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar”, ascris Michaela. Până atunci, însă, fata și-ar fi ținut secretă boala, spun apropiații săi, care susțin că nici măcar părinții ei nu știau că au un copil grav bolnav.

Michaela Niculescu  a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul editurii Humanitas, lector universitar şi specialist în IT.

Mica va fi înmormântată, duminică, la cimitirul din cartierul Colentina.

Mica

Foto: Facebook Michaela Niculescu

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus