miercuri , 22 septembrie 2021

Michael Bolton, împotriva violenţei asupra femeilor: „Promit să recrutez şi alţi bărbaţi care să înfrunte bătăuşii”

MB

Multaşteptatul concert Michael Bolton, ce va avea loc în data de 16 mai 2013, la Sala Palatului din Bucureşti, este un prilej de bucurie pentru români, dar mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, pe care artistul le-a cucerit cu piesele sale romantice.

Michael este un admirator al femeii, tocmai de aceea a tras un semnal de alarmă cu privire la violenţa împotriva femeilor. Astfel că, în dată de 8 martie, acesta a făcut un statement video în cadrul căruia promitea să lupte împotriva violenţei domestice, scalviei şi traficului uman. „Un million de bărbaţi, un million de promisiuni”, este o campanie care îndeamnă bărbaţii să se angajeze în a lua măsuri concrete pentru a pune capăt violenţei împotriva femeilor. „Astăzi promit să îmi continui munca în apărarea femeilor şi a copiilor care suferă din cauza violenţei domestice, a scalviei şi a traficului uman. Promit să recrutez şi alţi bărbaţi care să înfrunte bătăuşii, violatori şi asupritorii”, a declarat Michael Bolton în cadrul unui film postat chiar pe site-ul personal.

De ziua sa, Michael Bolton a lansat un nou CD

În acest început de primăvară, Michael a dorit să aducă fanilor cât mai multe surprize plăcute. Tocmai de aceea, de ziua sa, în dată de 26 februarie, artistul a sărbătorit prin lansarea unui nou album intitulat  „Ain’t No Mountain High Enough: Tribute to Hitsville, USA”.

macheta_MBolton

Pentru cei ce aşteaptă reîntâlnirea cu marele artist de la Sala Palatului, biletele sunt disponibile prin Reţelele: Bilete.ro ( în oficiile Poștei Române şi în Magazinele InMedio semnalizate, www.bilete.ro, www.blt.ro ), Eventim.ro ( Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărturești, www.eventim.ro), www.mytickets.ro  şi Biletoo.ro ( Unirea Shopping Center, Cinema Patria, magazinele Flanco, Muzica, librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Copiilor, www.biletoo.ro ), dar şi la casele de bilete de la Sala Palatului.

Categoriile de bilete

Categoria Vip 1 : 780 RON
Categoria Vip 2 : 585 RON
Categoria 1 : 400 RON
Categoria 2 : 330 RON
Categoria 3 : 175 RON

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus