joi , 28 septembrie 2023

Michael Bolton revine în România, pe 16 mai

BoltonM

Michael Bolton revine pentru a cincea oară în România, pentru a susţine un concert. Evenimentul va avea loc pe 16 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, informează eventim.ro.

Michael Bolton a devenit celebru în anii 1980, artistul cucerind inimile fanilor cu hituri precum „How Am I Suppose to Live Without You”, „A Love So Beautiful”, „Said I Loved You… But I Lied”, „When a Man Loves a Woman”.

De-a lungul carierei sale, Bolton a vândut peste 53 milioane de albume şi single-uri şi a câştigat două premii Grammy şi şase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii. De asemenea, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace şi Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi B.B. King. În 1993 a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities, care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.

Biletele pentru concertul din 16 mai sunt disponibile în reţeaua Eventim, cu preţuri cuprinse între 780 de lei (VIP Exclusiv) şi 80 de lei (categoria 6).

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *