duminică , 25 iulie 2021

Michael Douglas, despre anii studenției: „Am luat o mulțime de droguri, a fost o perioadă magică”

MSf

Într-un interviu recent, Michael Douglas și-a adus aminte de obiceiurile sale din studenție, despre care a declarat că a fost „o perioadă magică”, căci consuma „o mulțime de droguri” și se distra la petreceri și festivaluri.

Starul, care s-a despărțit de curând de soția sa, Catherine Zeta-Jones, povestește că a devenit hipiot la scurtă vreme după ce a început să studieze la Universitatea Santa Barbara din California. De asemenea, Douglas recunoaște că își petrecea timpul consumând droguri și întâlnindu-se cu fete frumoase. „Nu studiam nimic. Nimic. Am luat o mulţime de droguri, a fost o perioadă magică. Trăiam într-un spaţiu în care totul era oarecum comun. Am închiriat toţi, în total trei studenţi, o casă. Înotam dezbracaţi, fumam foarte multe ierburi, ne ameţeam. Mergeam la petreceri cu vin şi la festivaluri. A fost o perioadă nebunească şi frumoasă”, a declarat actorul într-un interviu pentru revista GQ.

Michael Douglas și-a amintit și de primele sale prestații actoricești, pe care le consideră jalnice. „Nici măcar atunci nu aveam nicio dorinţă acerbă de a fi actor. Eram un actor jalnic. Aveam o teamă accentuată pe scenă. Tatăl meu a venit să vadă prima mea apariţie pe scenă, Much Ado About Nothing. După aceea, mi-a spus: Fiule, ai fost jalnic! Ştiam că în inima lui era liniştit pentru că nu trebuia să îşi facă griji că voi deveni actor”, spune starul.

De-a lungul carierei sale, Michael Douglas, în vârstă de 68 de ani, a câștigat două premii Oscar, unul pentru rolul său din „Wall Street”, iar celălalt, pentru „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, film la care a lucrat în caliate de producător.

Foto: www.mirror.co.uk

www.independent.co.uk –

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus