duminică , 25 iulie 2021

Michael Douglas, despre divorțul de Catherine Zeta-Jones: „Eu și soția mea suntem bine”

US-ENTERTAINMENT-CINEMA-FILES

Michael Douglas neagă orice „criză” în căsnicia sa cu Catherine Zeta-Jones, la doar câteva zile după ce reprezentanta actriței a declarat că cele două staruri vor petrece o perioadă separate, pentru a-și îmbunătăți relația.

Aflat în Berlin, unde promovează cel mai nou film al său, „Liberace: Behind The Candelabra”, Michael Douglas a spus că el și partenera sa de viață „sunt bine”. „Am eu o criză în familie? Nu, cred că presa suferă de o criză. Suntem bine. Eu și soția mea suntem bine”, le-a declarat Douglas reporterilor, citat de The Independent, recunoscând, totuși, că el și Zeta-Jones „s-au despărțit temporar”.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, care s-au căsătorit în anul 2000 și care au doi copii împreună, nu au mai fost fotografiați împreună din luna aprilie. Reprezentanta de presă a actriței, Cece Yorke, a declarat, săptămâna trecută, că cei doi actori „au luat o pauză, pentru a-și evalua căsnicia și pentru a o îmbunătăți”.

Anii recenți au fost extrem de dificili pentru celebrul cuplu. Michael Douglas, care a câștigat două premii Oscar și patru Globuri de Aur în cariera sa, a fost diagnosticat cu cancer laringian acum trei ani, dar medicii i-au spus că a reușit să se vindece de această maladie în 2011. La scurtă vreme după acest anunț, Catherine Zeta-Jones a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară și că urmează un tratament.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus