vineri , 25 septembrie 2020

Michael Douglas urmează o dietă fără gluten

FRANCE-FILM-FESTIVAL-CANNESfoto

La 70 de ani, Michael Douglas își arată vârsta, însă e într-o formă din ce în ce mai bună și pune acest lucru pe seama noii sale diete, care exclude produsele cu gluten.

Actorul, care se pregătește pentru premiera celui mai nou film în care joacă, „Ant-Man”, este azi mai preocupat ca oricând de sănătatea sa, după ce s-a vindecat de un cancer laringian diagnosticat în 2010. „Mă simt grozav, sunt curat de cinci ani și încerc dietele astea noi, una fără gluten, și trebuie să v-o recomand și vouă”, a declarat Douglas în cadrul emisiunii TV „Lorraine” de la postul ITV.

Dieta este deja foarte populară în rândul celebrităților și nu numai și presupune eliminarea completă din alimentație a glutenului, o proteină ce se găsește în paste făinoase, cereale, prăjituri și majoritatea tipurilor de pâine. „Deja am slăbit câteva kilograme și se spune (n.r.despre dietă) că stimulează memoria și nivelul de energie, așa că o recomand călduros”, a adăugat starul.

Unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, recompensat cu cinci Globuri de Aur și două premii Oscar, Michael Douglas a dus ani de zile o viață scăldată în excese. Artistul a recunoscut în numeroase interviuri că a consumat vreme îndelungată droguri și alcool, iar în 1992 s-a internat la dezalcoolizare timp de o lună. În 2010, când s-a îmbolnăvit de cancer, Douglas a mărturisit că motivul bolii sale l-a reprezentat tocmai stilul de viață dezordonat, fumatul, stresul și consumul de alcool.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus