duminică , 1 octombrie 2023

Michael Jackson, pe primul loc în topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viață

MJ

Michael Jackson ocupă primul loc în topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viață, opera artistului generând venituri mai mari decât cea a cântărețului Elvis Presley și a creatorului de benzi desenate Charles Schulz, anunță editorii revistei Forbes.

Anu trecut, pe primul loc în acest clasament s-a aflat Elizabeth Taylor, bună prietenă cu Michael Jackson, însă anul acesta, opera starului și drepturile de proprietate intelectuală pe care le deținea au generat venituri estimate la 160 de milioane de dolari, ceea ce l-a ridicat în fruntea topului. „A câştigat cea mai mare parte din aceşti bani din două spectacole Cirque du Soleil, din catalogul său Mijac Music, din vânzările de discuri şi din jumătatea pe care a deţinut-o în imperiul editorial Sony/ATV – care a inclus drepturi de autor pentru hituri lansate printre alţii de The Beatles, Lady Gaga, Eminem şi Taylor Swift”, spun jurnaliştii de la Forbes, citați de mediafax.ro.

Pe locul al doilea, anul acesta, se află Elvis Presley, cu venituri de 55 de milioane de dolari, iar pe cea de-a treia poziție urmează Charles Schulz, care ocupă poziţia a treia, cu venituri de 37 milioane de dolari. Elizabeth Taylor a coborât pe locul al patrulea, cu venituri de 25 milioane de dolari, și este urmată de Bob Marley, cu venituri de 18 milioane de dolari. Pe următoarele locuri s-au clasat actriţa Marilyn Monroe (15 milioane de dolari), cântăreţul John Lennon (12 milioane de dolari), savantul Albert Einstein (10 milioane de dolari), fotomodelul Bettie Page (10 milioane de dolari), fizicianul Theodor Geisel (9 milioane de dolari), actorul Steve McQueen (9 milioane de dolari).

Foto: www.fanpop.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *