vineri , 8 decembrie 2023

Michael Winslow, actorul din seria „Police Academy”, în premieră la Hard Rock Cafe

AfisM

Devenit celebru prin rolul sergentului Larvelle Motor Mouth Jones, memorabilul personaj din seria Police Academy, Michael Winslow va susţine pe 25 martie un spectacol inedit de stand up comedy, la Hard Rock Cafe.

Supranumit „omul cu o mie de voci”, Michael este un maestru al gimnasticii vocale, fiind capabil să reproducă cele mai variate sunete din mediul înconjurător, integrându-le surprinzător în reprezentaţiile sale de stand up. El poate recrea aproape neverosimil de la un recital Jimi Hendrix şi până la zgomotul provocat de un accident de circulaţie. Capacitatea corzilor sale vocale s-a făcut remarcată încă din copilăria petrecută alături de familie în baza aeriană de la Fairchild, când – în lipsa de prieteni – îşi ocupa timpul imitând zgomotele produse de avioane, dar şi de animale sau vehicule care îi atrăgeau atenţia.

La scurtă vreme după absolvirea liceului, Michael Winslow îşi transforma pasiunea pentru sunete într-o carieră prodigioasă de entertainer şi actor. Astfel, a primit în 1984 unul din rolurile cheie din „Police Academy” – personajul său fiind prezent de-a lungul celor şapte părţi ale seriei originale – pentru ca apoi să fie distribuit că operator de radar în „Spaceballs”, o parodie marca Mel Brooks. Vocea sa se regăseşte în numeroase blockbustere de la Hollywood, precum „Back to the Future”, „Gremlins” şi „Terminator”, dar şi în seriale TV ca „Robot Chicken” şi „Family Guy”.

Talentul plin de umor al lui Michael Winslow şi-a găsit expresia mai recent şi în mediul digital, efectele sonore create de acesta fiind prezente în aplicaţii şi jocuri video disponibile pe platformele mobile iOs şi Google Play.

Spectacolul Michael Winslow Live va avea loc pe 25 martie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, biletele fiind disponibile online, pe www.myticket.ro, în reţeaua Diverta şi la Hard Rock Cafe, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţia locurilor, respectiv 100 de lei în faţă şi 70 de lei pe laterale. Achiziţia de bilete pentru acest eveniment trebuie însoţită de rezervarea locurilor (la masă) în Hard Rock Cafe, apelând numărul de telefon 021 206 62 61. Ora de începere a show-ului este 20:00, evenimentul desfăşurându-se exclusiv în limba engleză.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *