marți , 5 decembrie 2023

Mihai Leu apare în cel mai nou clip Holograf – VIDEO

060313ML-1a

Formaţia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru single-ul “Dacă noi ne iubim”, extras de pe albumul “Love Affair”, cel mai recent material discografic al trupei. În clip apare fostul campion la box Mihai Leu.

Filmările au durat aproximativ 12 ore şi au fost realizate în două locaţii: la studiourile Stage Expert şi într-o sală de sport, iar regia a fost semnată de Iulian Moga. „Am colaborat excelent atât cu Iulian, care este un profesionist desăvârşit, cât şi cu restul echipei, ne-a plăcut foarte mult”, a spus Dan Bittman.

Clipul urmăreşte povestea unei pugiliste îndrăgostită de antrenorul ei. Sentimentele acesteia rămân însă neîmpărtăşite, pentru că, la final, bărbatul este întâmpinat de iubita sa. „Încă din primul moment am fost încântaţi de scenariul clipului. Nu ne doream o poveste de dragoste clasică, siropoasa, ci una care să şocheze, să atragă atenţia”, a mai spus Dan.

Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, şi-a jucat în clip propriul rol, acela de arbitru de box. Mihai a arbitrat meciul a doua luptătoare de kempo, Andreea Ciugulea (campioana mondială) şi Nicoleta Zeciu. Scenele cu celebrul pugilist au avut loc într-o sală de sport unde se antrenează componenții lotului național de kempo condus de Amatto Zaharia şi au durat până la 8 dimineaţa. „Mi-a plăcut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca în videoclipul lor, mai ales că în prezent sunt arbitru de masă, dar mă pregătesc ca în viitorul apropiat să devin arbitru de ring. Practic, în acest proiect am jucat un rol pe care îl voi interpreta în viața reală în foarte scurt timp „, a spus Mihai Leu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *