vineri , 22 septembrie 2023

Mihai Trăistariu a dat startul înscrierior pentru „Liga Campionilor în Muzică”

mihai

Cântărețul Mihai Traistariu și-a propus, de ceva timp, să sprijine talentul și competițiile muzicale, organizând, în fiecare an, un concurs de anvergura, intitulat sugestiv „LigaCampionilor în Muzică”. Competiţia a ajuns deja la a IV-a ediţie şi va avea loc anul acesta la Piatra Neamţ.
Concurenţii, care trebuie să aibă de la 4 ani în sus, vor avea de interpretat trei melodii în marea bătălie de pe 1-4 august. Până atunci, orice cetăţean de pe planetă se poate înscrie, urmând paşii de pe site-ul oficial: www.ligacampionilor.com.
Concursul se desfăşoară în cinci etape, exact ca în competiţiile sportive: Preliminarii, Optimi de finală, Sferturi de finală, Semifinala şi Finală.
Anul acesta, ca noutate, Mihai Traistariu vrea să folosească vizionările şi Like-urile de pe YouTube drept măsură de selecţie pentru etapa Preliminară. În acest sens, orice concurent va trimite un link de pe YouTube sau o piesă cu vocea sa. Melodia va aduna, astfel, timp de trei luni, vizionari şi Like-uri de la ascultătorii de muzică de pretutindeni. La finalul celor trei luni, primii 80 de concurenţi din clasament vor merge mai departe, ajungând în Semifinală, unde vor fi audiaţi LIVE de un juriu profesionist, care va da notele la vedere şi care va da explicaţii fiecărui concurent în parte.
Semifinala va avea loc în mai multe oraşe : Constanța, Bucureşti, Piatra Neamţ, Iaşi, Braşov, Cluj Napoca, Oradea, Petroşani, Craiova etc, concurenţii fiind, astfel, scutiţi de cheltuielile de deplasare prin ţară.
În finală, care va avea loc în perioada 1-4 august, vor intra 24 de concurenţi din România şi maximum 10 din străinătate.

Premiul cel mare: un videoclip în valoare de 5.000 de euro
Marea bătălie finală va avea loc la Piatra Neamţ, unde, ca şi anul trecut, cu sprijinul Primăriei, concurenţii au avut parte de excursii în fiecare zi, de distracţie şi voie bună. Juriul va fi format din muzicieni, specialişti în domeniu, oameni de artă şi susţinători ai talentului de orice fel.
Premiul cel mare va fi un videoclip în valoare de 5.000 de euro, iar premiile vor fi melodii în prima audiţie făcute cadou concurenţilor din partea unor compozitori.
Vor exista o sumedenie de alte premii în bani şi o mulţime de alte surprize: de la recitaluri de excepţie, până la invitaţi de seamă care vor oferi şi ei, ca bonus, diverse distincţii și diplome.
Concursul va fi împărţit în două grupe de vârsta: Juniori (4 – 16 ani) şi Seniori (de la 16 ani în sus). Nu există limită de vârstă pentru cei mai mari de 16 ani, astfel încât sunt aşteptaţi, cu drag, şi concurenţi de … 80 de ani!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *