vineri , 8 decembrie 2023

Mila Kunis: În „Black Swan” eram dezgustător de slabă

IMG_1338.CR2foto

Mila Kunis declară că nu s-a simțit deloc confortabil în perioada în care a filmat pentru „Black Swan”, când a trebuit să slăbească foarte mult pentru a intra în personajul interpretat, o balerină. Într-un interviu acordat recent, actrița spune că arăta „dezgustător” și că brațele ei erau atât de subțiri, încât erau „scârboase”.

Întrebată despre presiunea de la Hollywood, un sistem care cere în permanență perfecțiune din partea starurilor, Mila Kunis a recunoscut că există o tendință de uniformizare în rândul artiștilor, care au ajuns să semene tot mai mult între ei. „E foarte trist, pentru că este adevărat. Toată lumea începe să arate la fel. E bizar felul în care toți au aceleași trăsături faciale acum. O persoană își vopsește părul castaniu, toate celelalte își vor vopsi părul castaniu. Cred că oamenii își pierd percepția asupra adevăratei lor persoane și uită cine sunt”, a spus Mila Kunis într-un interviu acordat publicației online The Talks. „Nu știu ce a cauzat asta, nu știu ce a fost mai întâi, oul sau găina, dar ceva a provocat toate astea. Nu știu dacă sunt de vină copertele revistelor, unde vezi cei mai perfecți, cei mai frumoși oameni. Partea tristă e că totul e trecut prin Photoshop. Nu cred în perfecțiune, nu cred că poate fi atinsă. Dacă îți lipsește ceva, poți avea toate lucrurile din lume pe care tu le consideri perfecte, dar tot îți va lipsi acel ceva. Deci nu cred că există acest lucru numit perfecțiune. Ceea ce eu consider frumos, ție nu ți se pare la fel. Asta nu înseamnă că eu am dreptate și tu nu, e doar o diferență de opinie”, a adăugat Mila Kunis.

„A fost mult mai ușor să mă îngraș la loc!”

Când i s-a reamintit că ea însăși a fost foarte slabă în urmă cu câțiva ani, actrița a subliniat că aceasta nu a fost dorința ei, ci o cerință profesională, și că, dimpotrivă, a detestat acea perioadă în care a arătat ca un personaj grotesc. „Am făcut-o pentru rol. A fost mult mai ușor să mă îngraș la loc! (râde) Nu mi-a plăcut să fiu foarte slabă, a fost dezgustător. Arătam ca Gollum din Stăpânul Inelelor. Oamenii mă îmbrățișau și intrau în panică. Uram să fiu atât de slabă în viața de zi cu zi, așa că purtam pulovere mari și haine largi. Oameni care nu mă mai văzuseră de ceva timp veneau să mă îmbrățișeze și se speriau. Îi vedeam că mă simțeau. Mă întrebau deseori: Ești OK? Trebuie să stăm de vorbă? Iar eu le spuneam mereu: Sunt bine, e doar ceva temporar. Cred că arătam atât de înfricoșător de slabă. Brațele mele erau atât de mici… Era scârbos”, a mărturisit Mila Kunis.

IMG_6586.CR2foto

mila 2foto

Artista, în vârstă de 32 de ani, a vorbit și despre competiția din Cetatea Filmului. „Competiția la Hollywood există și nu există. Mediul este competitiv, dar totul e bazat pe opinie. Un regizor ar putea crede că sunt o actriță oribilă, iar următorul ar putea crede că sunt grozavă. Totul e o chestiune de opinie. Asta e partea tristă, că nu există bun și rău, nu există 2 + 2 = 4. Deloc. Poți să fii cea mai bună actriță și să nu primești niciodată un rol”, a spus Kunis.

Întrebată cum a ajuns actriță, Mila Kunis a răspuns: „Din întâmplare. Foarte organic. Aveam nouă ani când l-am cunoscut pe managerul meu, care-mi este manager și azi, și era un hobby; era o ocupație de după școală, iar uneori chiar mă scutea de la școală, ceea ce era un mare plus. Era fantastic. Puteam merge să joc și mă puteam preface că nu trebuia să merg la școală. Aveam 21 sau 22 de ani când am decis că aceasta ar putea fi cariera mea”, a povestit soția lui Ashton Kutcher. Ea a adăugat că a încercat mereu să învețe din greșelile altora și să nu se lase absorbită în spirala distrugerii în care multe staruri sunt atrase. „Fac asta de atâta vreme și am văzut mulți oameni care s-au pierdut pe ei înșiși. Teoria spune că nu înveți decât din propriile greșeli. Așa e viața. Dar când vine vorba de industria aceasta, îți pot spune un lucru: cred cu adevărat în a învăța din greșelile altora. Și cred că cea mai importantă lecție pe care am învățat-o este să păstrez pentru mine viața privată. Mă voi lupta pentru asta întotdeauna. Asta e lecția mea. Nu voi vorbi niciodată despre anumite lucruri. Nu îmi pasă dacă asta mă face să par nu tocmai cea mai drăguță persoană. Voi discuta orice film în care joc, voi discuta despre oricare dintre actorii alături de care am jucat, voi discuta politică, dacă vrei, voi discuta despre orice pe lume, dar nu despre viața mea privată”, a încheiat actrița.

Cântărea 43 de kilograme în perioada filmărilor

Mila Kunis s-a născut în Ucraina și a emigrat în Statele Unite la vârsta de șapte ani. A debutat la nouă ani, într-o reclamă, iar primul rol l-a jucat în 1994, în serialul de televiziune „Days of Uur Lives”. A lucrat pentru „Black Swan” în 2010, alături de Natalie Portman și Vincent Cassel, iar partitura i-a adus un premiu la Festivalul de Film de la Veneția și o nominalizare la Globurile de Aur.
Pregătirea pentru rolul de balerină din filmul lui David Aronofsky a presupus o pregătire fizică foarte solicitantă pentru Kunis: exerciții cardio, patru ore de balet pe zi, șapte zile din șapte, timp de șapte luni, și o dietă de 1.200 de calorii zilnic. A slăbit 10 kilograme, ajungând să cântărească 43 de kilograme.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *