joi , 30 noiembrie 2023

Mircea Baniciu cântă alături de Josef Kappl, la Hard Rock Café

c4ec5-afis-baniciu

Basistul care a făcut istorie alături de trupă Phoenix, Josef Kappl, vine la Hard Rock Café ca invitat special alături de Mircea Baniciu în cadrul showului pe care marele artist îl va susţine pe 14 martie pentru fanii săi bucureşteni.

Alături de bass, Josef a cântat în trupa Phoenix şi ca violonist şi solist vocal, pe anumite piese, încă din anii 70. Originar din Petrila, după ce a absolvit Conservatorul din Timişoara, Josef a fost alături de probabil cea mai mare trupă de rock românească, Phoenix, aproape 50 de ani şi a participat la cele mai mari succese discografice ale formaţiei.

Cu o activitate sceniă de aproape 40 de ani, din care remarcăm prezenţa sa că solist vocal al trupei Phoenix, Mircea Baniciu are la activ patru albume şi este fondatorul trupei Pasărea Colibri alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă şi Vlady Cnejevici, fiind unul dintre numele sonore ale muzicii folk rock româneşti.

Alături de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Café şi promite un show plin de piese nemuritoare.

Puteţi cumpăra bilete la concert după cum urmează:

– Cu 60 de lei, acces normal, cu loc la masă şi 80 de lei VIP (cu loc în fața scenei) – EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro şi www.bestmusic.ro  şi pe aplicaţia de mobil Cinemagia

– Cu 70 de lei, respectiv 90 de lei VIP la Hard Rock Café sau la intrare în ziua concertului

Da, online este mai ieftin şi în plus, aveţi automat locuri rezervate doar alături de un bilet cumpărat online de pe www.iabilet.ro. Selectezi câte bilete doreşti, plăteşti online cu cardul sau cu Paypal şi primeşti biletele pe mail. Le poţi printa şi veni cu ele în ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poţi veni direct cu Smartphone-ul.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *