marți , 21 septembrie 2021

Mitică Popescu va primi un premiu Gopo pentru întreaga carieră

MP

Mitică Popescu, unul dintre cei mai îndrăgiți maeștri ai comediei românești, va fi recompensat pentru întreaga sa carieră cu un premiu Gopo, la ediția 2013 a galei Gopo. Evenimentul va avea loc pe 25 martie, la Opera Națională din Capitală.

De-a lungul timpului, în cadrul galei Gopo au mai fost premiați pentru întreaga carieră actori precum Iurie Darie, Ion Besoiu, Draga Olteanu-Matei, Tamara Buciuceanu, Marin Moraru şi Jean Constantin.

Mitică Popescu a jucat în peste 40 de piese de teatru și în peste 50 de filme pentru cinema și televiziune. Cariera sa se întinde pe mai bine de jumătate de secol, iar umorul său sarcastic și talentul său aparte pentru comedie l-au confirmat în rândul celor mai iubite personalităţi. De asemenea, este prezentatorul uneia dintre cele mai longevive producţii ale TVR, emisiunea „D’ale lui Mitică”, ce a împlinit 12 ani.

Gala premiilor Gopo 2013 va fi transmisă în direct şi în exclusivitate la TV de ProCinema şi va putea fi urmărită live şi online pe www.premiilegopo.ro, www.voyo.ro, dar şi pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus