vineri , 1 decembrie 2023

Moment ridicol la concertul lui Andrea Bocelli: Angela Gheorghiu a falsat începutul piesei „Time To Say Goodbye” – VIDEO

AGAB

Soprana Angela Gheorghiu, invitată specială în cadrul concertului pe care Andrea Bocelli l-a susținut, pe 25 mai, la București, a oferit publicului de la Romexpo un moment absolut ridicol, mai ales că venea din partea unei soprane cu faimă internațională. Artista a ratat începutul celebrei piese „Time To Say Goodbye”, falsând îngrozitor și nereușind să intuiască nota potrivită a cântecului, deși s-a ajutat de partitura așezată chiar sub ochii săi.

A interpretat live pe scenele celor mai prestigioase opere ale lumii, însă la Romexpo, Angela Gheorghiu s-a lăsat copleșită de emoții. Începutul melodiei „Time To Say Goodbye”, pe care tenorul Andrea Bocelli a înregistrat-o alături de Sarah Brightman, s-a dovedit a fi o piatră de încercare pentru soprana română. O cascadă de note nesigure și false – ce reprezentau începutul piesei – au zgâriat timpanele celor 25.000 de oameni nevinovați, care au plătit bilete să o asculte live, la Romexpo, sâmbătă seara. Vizibil stânjenită de faptul că nu reușea să-și potrivească glasul cu partitura aflată chiar în fața sa, Angela Gheorghiu a făcut semn orchestrei să se oprească și să o ia de la început, cerând totodată și ajutorul lui Andrea Bocelli: „Aiutami, ajută-mă!”, i-a spus soprana tenorului, care i-a răspuns cu un zâmbet politicos și i-a șoptit la ureche, probabil, tonul potrivit.

Artista spune că nu a avut timp pentru repetiții

Ieri, Angela Gheorghiu a trimis un comunicat de presă agenției Mediafax, în care își cere scuze, voalat, pentru momentul falsetului. Soprana precizează și că a participat benevol la spectacolul lui Bocelli. „Am făcut-o din sinceră prietenie şi admiraţie! Chiar dacă nu am avut posibilitatea de a repeta tertetul şi duetele propuse, deoarece Andrea a sosit în România în ziua concertului, destul de târziu, am reuşit să le intepretăm spre bucuria tuturor celor prezenţi la acest minunat concert. Mai mult, în ceea ce priveşte piesa Con Te Partiro/ Time To Say Goodbye, nu am fost siguri până în ultima clipă că o vom interpreta. La invitaţia lui Andrea, în ultimul moment, ştiind că aceasta era dorită de public, am riscat să o citesc pentru prima dată şi live”, a declarat Angela Gheorghiu.

Iată și interpretarea live, impecabilă, a cântecului, în varianta artistei Sarah Brightman.

Semnat de

9 comentarii

 1. Din pacate, in ultima luna d-na Gheorghiu n-a facut decat sa dea rateuri penibile pe toate planurile, de la viata personala pe care insista sa si-o expuna cu indecenta si cu aere de fetiscana si pana la a dovedi lipsa de profesionalism. Presupunand ca e adevarat ca nu au repetat impreuna, nu era un cantec necunoscut; si daca il asculta de pe cd, si tot ar fi trebuit sa se descurce, la nivelul ei de experienta. Poate daca nu il mai inghesuia pe Ouatu prin culise si se concentra mai mult pe munca prestata, reusea sa isi faca treaba, chiar daca a venit pe gratis.

  • IMBECILITATEA GENIILOR

   banuiesc ca tot tu esti si auroarea acestor ineptii!

  • Absolut de acord. Am fost acolo, nu-mi venea să cred, n-am mai auzit-o ratând niciodată. Îmi vin în minte miile de înregistrăi de pe youtube când strălucea alături de Roberto Alagna.Vom rămâne probabil, doar cu înregistrările !

 2. Când apari lângă un un asemenea interpret şi mai ales la tine acasă, nu „te rişti” cu nimic, dacă nu eşti sigur de vocea ta. Are dreptate Cristina, 20 de ani de glorie lângă Roberto Alagna vor rămâne o poveste frumoasă pentru noi, românii, chiar dacă alături de Alagna n-a crezut de cuviinţă să cânte niciodată la Bucureşti. Se face acum de râs cu rateu de începătoare, lângă acest monstru sacru al operei mondiale.Şi poate e cum a spus şi Diana, totul s-a întâmplat nu fiindcă Boccelli n-a repetat cu ea, ci pentru că gândul îi era la Ouatul ei….Cât despre Sarah Brightman, voce şi interpretare sublimă….

 3. Asa se intampla cand cineva se crede buricu Pamantului. Nu a ratat din cauza emotiilor, a ratat de toanta

 4. La mulţi ani, tenorului Roberto Alagna , care astăzi împlineşte 50 de ani ! Românii îl apreciază şi îi mulţumesc pentru toate momentele de bucurie artistică dăruite publicului. Merci, maestro !

 5. La mulţi ani!- unui om şi unui interpret excepţional. Chapeau, monsieur Alagna !

 6. Vad ca Angelei Gheorghiu si lui Cezar le-a „picat” concertul din Rusia, ce trebuia sa se desfasoare marti. Se zice ca e vorba de chestii financiare la mijloc. Cine stie?! Ideea e ca nu prea le merge pe scena…Cand ea da rateuri, cand nu se mai tine de loc…o fi si asta un semn!

 7. Prin acest uriaş derapaj, Angela Gheorghiu nu va mai fi niciodată cum a fost…Şi niciodată nu va mai reveni la strălucirea unei adevărate interprete ce ridica săli întregi în urale în faţa ei…A făcut-o însă cu bună ştiinţa, a fost alegerea ei…”Eu l-am părăsit pe Alagna, eu am decis să mă întorc.”- declara cu superioritate acum vreo doi ani…De data asta însă, pare că marele tenor francez s-a trezit în sfârşit şi n-a mai pus nici un preţ pe hotărârile ei…Din păcate aceste hotărâri par să o ducă pe o pantă de unde nu va mai putea să urce niciodată…Este o mare tristeţe pentru cei care ne obişnuisem cu un sentiment de mândrie doar dacă cineva rostea numele Angela Gheorghiu…

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *