vineri , 1 decembrie 2023

Monica Dascălu, la 35 de ani: „Eu încă mă răsfăț și mă simt asemenea unui copil”

Monica

Atât luna martie, cât şi aprilie vor fi speciale pentru Monica Dascălu, care are multe motive de petrecere, pe plan personal şi profesional. Pe 30 martie, prezentatoarea emisiunii Weekend cu Monica Dascălu” de la ProTv Internaţional şi a Ştirilor ProTv de la ora 17:00 sărbătoreşte 35 de ani, iar pe 29 aprilie va aniversa, alături de colegii ei, 13 ani de la lansarea ProTv Internaţional.

În ceea ce priveşte împlinirea a 35 de ani, acesta este un moment pe care Monica îl consideră foarte important. „Trebuie să recunosc că mă gândesc cu emoţie la ziua în care fac 35 ani, asta fiindcă atunci când eram mică mi se părea că cei care au în jur de  35 de ani sunt  maturi şi privesc viaţa foarte serios. Oarecum, eu încă mă răsfăţ şi îmi place să mă bucur de starea asta în care mă simt asemenea unui copil… Să visez, să sper, să fac tot ce îmi trece prin cap”, spune vedeta.

În acest an ea a plănuit să marcheze aniversarea alături de toţi cei dragi ei, aşa că va merge la Târgu Mureş, dar şi la bunicii de la Bistriţa Năsăud. „Aştept cu nerăbdare să petrec ziua cu familia mea la Târgu Mureş, undeva în centrul oraşului, unde vom fi cu toţii şi vom depăna poveşti frumoase. Anul acesta am stabilit şi o regulă simpatică, de ziua mea voi primi numai flori, asta ca să pot să-mi întregesc gradina”, plănuieşte Monica. Apoi ei vor merge împreună la bunicii din Bistriţa Năsăud, într-un loc mirific, rupt de cotidian, după cum îl descrie chiar ea, înconjurat doar de dealuri şi păduri, şi unde spune că este sigură că va fi aşteptată cu toate bunătățile din lume, de la plăcintă la cuptor cu fructe până la cozonaci mari cu nucă şi stafide.

Ce-și dorește Monica cel mai mult acum? „La 35 ani, aş vrea în primul rând sănătate pentru cei dragi, să le mulţumesc că m-au înconjurat cu atât de multă iubire şi să pot dărui cât mai mult din tot ce am primit eu”, încheie cea pe care românii din afara ţării o urmăresc weekend de weekend la ProTv Internaţional, alături de invitaţii săi, dar şi la pupitrul Ştirilor ProTv de la ora 17:00.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *