miercuri , 22 septembrie 2021

Monica Ghiurco: cinci lucruri dragi

MG

Am invitat-o pe Monica Ghiurco să ne dezvăluie care sunt cinci dintre lucrurile la care ține cel mai mult. Iată ce ne-a răspuns prezentatoarea TVR:

Deşi de regulă nu mă ataşez de obiecte, există câteva care înseamnă foarte mult pentru mine şi unele fără de care nu pot concepe astăzi existenţa cotidiană:

1. bibilioteca mea de-acasă – sunt cărţile pe care le-am citit cu atât de multă plăcere şi curiozitate încă de mică, încât nu pot fi uitate, chiar dacă aici, la Bucureşti, nu am loc pentru ele. Au însă garantat un loc în sufletul meu.

2. primul meu ceas de mână, pe care l-am primit de la bunicul din partea mamei, în prima zi de şcoală. Îl am şi acum, deşi are cadranul crăpat – e un mic depozit al celor mai frumoase amintiri din copilăria mea.

3. o icoană deosebit de frumoasă, pe care am primit-o dar de nuntă acum cinci ani.

4. generic spus: televizorul, pentru că, practic, e viaţa mea din ultimii aproape 20 de ani strânsă într-o miraculoasă „cutie”.

5. maşina mea, care nu m-a lăsat niciodată la greu şi îmi suportă hachiţele de şoferiţă grăbită, mereu cu gândurile în mai multe direcţii. E o Corsa micuţă şi ageră, „nervoasă” uneori – în rezonanţă cu starea mea de spirit şi cu agitaţia vieţii în Bucureşti. Este de altfel şi prima (şi singura) mea maşină, cumpărată în leasing.”

Pe Monica Ghiurco o puteți urmări, alături de Mircea Radu, la Telejurnalul de week-end de la TVR 1, de la ora 20.00.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus