miercuri , 25 mai 2022

„Mr.Body Language” Allan Pease vine la Cluj-Napoca

Allan-2

Pe 27 martie, la Cluj-Napoca, cititorii au ocazia să îl cunoască pe Allan Pease, celebrul scriitor, speaker şi expert în comunicare. Autorul este invitat în cadrul conferinței “How to be a People Magnet” organizate de Transilvania Business Seminars și, cu prilejul evenimentului, Curtea Veche Publishing își va aştepta cititorii la Cluj pentru o sesiune specială de autografe, cu întreaga serie de cărți a soților Allan & Barbara Pease.

Allan Pease, supranumit Mr. Body Language, este cel mai cunoscut expert în comunicare și în limbajul trupului. Împreună cu soţia sa, Barbara Pease, autorul a scris 18 bestselleruri, iar cărţile lui se găsesc în peste 100 de ţări, sunt traduse în 53 de limbi şi s-au vândut în 25 milioane de exemplare în întreaga lume. În prezent, opt dintre cărțile celor doi autori sunt publicate la Curtea Veche Publishing, în Seria Allan & Barbara Pease, care s-a bucurat de la început de un succes răsunător în rândul cititorilor, fiind una dintre cele mai bine vândute colecții. Cărțile se integrează perfect în profilul editurii, alăturându-se segmentului de titluri de nonficțiune, literatură motivaţională, educaţie financiară şi socială, arii pe care Curtea Veche Publishing este lider de piaţă.

Înscrierile la eveniment se pot face pe site-ul Transilvania Bussiness Seminars. Mai mult, Cititorii de Curtea Veche pot participa la conferință cu 20% reducere, folosind codul curteaveche01.

Cu fiecare nouă carte, tonul glumeţ al scriitorului, sfaturile sale practice şi stilul relaxat au atras, ca un magnet, simpatia şi încrederea publicului. Citindu-l, ai impresia că toate experienţele amoroase şi reuşitele în carieră se datorează unui set simplu de reguli pe care fie nu le-ai descoperit pe cont propriu, fie nu le-ai acordat atenţia necesară. Pentru că, așa cum ne demonstrează Allan Pease, “limbajul trupului este ca un puzzle – mulți dintre noi deținem multe dintre piese, dar nu le-am pus niciodată cap la cap pentru a alcătui o imagine.” (Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri, Curtea Veche Publishing, 2000).

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus