duminică , 13 iunie 2021

„Musette”, noua piesă a lui Mircea Vintilă – VIDEO

Musette-Mircea-Vintila

Încă un personaj fermecător se adaugă poeticului univers al eroilor din micul Paris de altă dată: „Musette” este titlul celui mai nou single lansat de Mircea Vintilă şi Brambura, iar toţi cei care vor lua parte la concertul programat pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe vor fi părtaşi la această nouă istorisire muzicală.

Alături de Musette, pe 7 noiembrie, la Hard Rock Cafe, o vei regăsi şi pe mereu tânăra „Miruna”, te vei plimba pe „Strada Popa Nan”, vei trece şi pe la „Hanul lui Manuc”, iar la finalul incursiunii prin Bucureştiul de altădată, vei fredona „Adio, deci pe curând”. În aşteptarea întâlnirii live cu Mircea Vintilă, urmăriţi mai jos video clipul melodiei „Musette”. Piesa va inclusă pe următorul album al artistului, a cărui lansare este planificată pentru primăvara anului viitor. Mircea Vintilă concertează în Hard Rock Cafe alături de Brambura, formula de acompaniament ce îi este alături de aproape 10 ani.

Pentru concertul programat pe 7 noiembrie sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:

VIP – 120 lei (întâlnire şi poză cu artistul) *

Categoria I – 60 lei –  loc la mese în faţa scenei

Categoria II – 40 lei – loc la mese în sală.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe. Biletele se găsesc în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, la Hard Rock Cafe şi online pe www.bilete.ro. * Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoană este rugată să aibă propriul aparat foto. Foto: static.foreverfolk.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus