duminică , 25 iulie 2021

Naomi Watts, despre cum a intrat în rolul prințesei Diana: „A trebuit să-mi paralizez fața”

Naomi Diana

Actrița Naomi Watts, care interpretează rolul prințesei Diana într-un film ce va fi lansat toamna aceasta, a povestit că a fost nevoită să-și „paralizeze” fața ca să o poată imita cât mai bine pe prințesă.  

„Nu am vrut doar să arăt ca ea, am fost atentă la tonul vocii sale, la modul în care îşi mişca faţa. Este exact invers faţă de modul în care îmi mişc eu, în mod natural, chipul. Eu îmi mişc faţa pe partea dreaptă, în timp ce ea îşi mişca faţa mai mult pe partea stângă. A trebuit să merg cu un beţişor în gură ca să îmi paralizez faţa pe partea dreaptă, timp de mai multe săptămâni”, a spus actriţa, citată de contactmusic.com.

Naomi Watts, originară din Australia, a mai mărturisit că a ezitat îndelung înainte de a accepta acest rol, de teamă că publicul o va critica pentru felul în care o întruchipează pe prințesa Diana. „Era un amestec de tensiune şi teamă. Din cauza aceasta, m-am chinuit cu această alegere. M-am temut de toate comparaţiile pe care oamenii le vor face. Nu am nasul potrivit, nu sunt destul de înaltă, nu am vocea potrivită”, a spus actrița.

Filmul „Caught in Flight” prezintă ultimii doi ani din viața prințesei Diana și va avea lansarea în Statele Unite pe 1 noiembrie. Mama prinților William și Harry a murit pe 31 august 1997, într-un accident de mașină controversat, care a avut loc la Paris. După divorțul de prințul Charles, ea se afla atunci într-o relație cu Dodi Al-Fayed, fiul magnatului egiptean Mohamed Al-Fayed.

Diana, mama prinţilor William şi Harry, s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981. Cei doi s-au despărţit în 1992 şi au divorţat în 1996.

Foto: www.empireonline.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus