joi , 28 septembrie 2023

Nemira vă invită la Clubul de Lectură, pe 22 aprilie

club

Clubul de Lectură Nemira este prilejul ideal de a interacţiona cu oameni din diverse domenii, scriitori, editori, care au cel puţin un lucru în comun cu voi: plăcerea lecturii! Acesta este numai unul dintre   motivele pentru care Clubul de Lectură Nemira devine locul ideal în care puteți discuta liber, într-un cadru relaxat, despre cărţile voastre   preferate.

„Vă invităm la a doua întâlnire a Clubului de Lectură Nemira, luni, 22 aprilie, în incintalibrăriei Cărtureşti – Verona, începând cu ora 19.00, la mansardă, pentru a dezbate împreună cel mai important roman SF din toate timpurile,Dune, deFrank Herbert”, declară organizatorii.

Saga Dune, cea mai vândută serie SF din istorie și considerată de mulți drept cea mai bună operă a genului, precum şi cea mai cunoscută operă a respectatului autor american Frank Herbert, a câștigat Premiile Hugo și Nebula, fiind adaptată pentru marele și micul ecran. De-a lungul anilor, Dune a determinat apariţia unui număr impresionant de   continuări, prequeluri, bandă desenată și lucrări ale fanilor.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *