miercuri , 25 noiembrie 2020

„Nemuritorul”: premieră cu Radu Beligan și Maia Morgenstern

Nemuritorul

Doi actori de geniu, Radu Beligan şi Maia Morgenstern, vor fi protagoniştii spectacolului „Nemuritorul”, a cărui premieră va avea loc pe 21 aprilie la Palatul Naţional al Copiilor. Distribuţia este completată de Marius Bodochi, Ana Maria Lazar, Raluca Straia, Ramona Olteanu și Adriana Gulutanu.

Intriga acestei savuroase comedii decurge din eşecul amoros al unui tânăr: Marius, un domn tomnatic cu posibilități materiale, cumpără, pentru el și viitoarea sa soție, Izabela, o croazieră foarte scumpă în jurul lumii. Dar, pentru că Izabela îl părăsește înainte de nuntă, iar biletele sunt nominale și nerambursabile, Marius ajunge în situaţia inedită de a căuta o altă femeie care să îl însoțească în această călătorie – cu condiția ca ea să poarte același nume cu fosta logodnică. Întâmplarea face ca peste anunțul lui să dea Felix, un cercetător vârstnic, plictisit de lungul să mariaj, cu Izabela, o casnică amatoare de telenovele. Tentat de posibilitatea de a rămâne câteva luni singur, Felix reușește, prin câteva manevre mârșave, să-și convingă soția să plece în călătorie cu necunoscutul care, la rândul lui, crede că va fi însoțit de o femeie tânără și atrăgătoare. Ceea ce Felix nu are cum să știe, însă, este că Marius, deprimat de insuccesele lui amoroase, nu este complet dezinteresat, ci intențioanează să se sinucidă împreună cu noua lui parteneră de voiaj, cu sau fără acordul acesteia. De aici decurg o serie de întâmplări şi situaţii pline de haz şi neprevăzut, pe care sunteți invitați să le descoperiţi pe 21 aprilie, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor.

Biletele sunt deja disponibile la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, bilete.ro și blt.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus