marți , 18 septembrie 2018

Niște unt Meggle și un pic de dor de Europa

Îmi cumpăr des câte un pic de Europa. Parmezan Reggiano, mozzarella burrata, pufuleți, semințe, ciocolată Ritter Sport, câte o Eugenie, din când în când. Zilele trecute, am fost la un magazin european din Atlanta de unde îmi iau cafea grecească.

Mi-am mai luat de acolo multe alte lucruri, de-a lungul timpului, inclusiv brânză românească. De data asta, am văzut unt Meggle și nu i-am putut rezista.

Cu trei ani în urmă, locuiam la 30 de minute distanță de fabrica Meggle din Wasserburg, Bavaria. Am trecut pe lângă ea de multe ori, iar când am văzut untul, l-am luat imediat din raft, nu doar pentru că e foarte bun, dar și pentru că știu că vine de acolo. Scrie că e făcut în Wasserburg – pentru alții, asta probabil că nu înseamnă mare lucru, dar eu știu exact-exact unde e Wasserburg.

Ce să facem, ne alinăm și noi dorurile cum putem. 🙂

Pe Instagram postez mai des, în perioada asta, decât în alte părți. Dacă vreți să ne vedem, aici e profilul meu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus