duminică , 1 octombrie 2023

Nivea revoluționează îngrijirea corporală cu primul lapte de corp sub duș

Nivea1

(P) Studiile au arătat că multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o loţiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzaţia de piele lipicioasă după aplicarea acesteia. Statisticile arată că în România doar 7 din 100 de femei folosesc o loţiune de corp cu aplicare lichidă. NIVEA a hotărât să vină în ajutorul femeilor active şi să revoluţioneze hidratarea corporală cu primul Lapte de Corp sub Duş!

Noua gamă de produse hidratante sub duş de la NIVEA revoluţionează îngrijirea corpului printr-o modalitate simplă şi inovatoare de a te hidrata chiar în timp ce faci duş.Formula unică a produsului se activează la contactul cu apa, fiind concepută pentru a fi aplicată după gelul de duş. Pielea râmâne hidratată şi catifelată chiar şi după uscarea cu prosopul. Gama este compusă dintr-o Loţiune de Corp Hidratantă sub Duş cu minerale marine, destinată pielii normale, şi un Lapte de Corp Hrănitor sub Duş, pentru pielea uscată, cu ulei nutritiv de migdale.

După ce au testat noua gamă, patru din cinci femei au confirmat că nu au mai avut nevoie de aplicarea unei loţiuni tradiţionale de corp întrucât noile produse de hidratare sub duş NIVEA le-au oferit aceleaşi beneficii de hidratare fără nevoia de a mai aştepta ca pielea să se usuce. În plus, 87% dintre femei au afirmat că îşi simt pielea hidratată.

Încercă acum noua gamă de produse hidratante sub duş de la NIVEA

Formula oferă o modalitate inovatoare şi la îndemână de hidratare a corpului. După aplicare, ingredienţii de hidratare se activează la contactul cu apa şi se absorb imediat în pielea umedă. Chiar şi după clătirea acestei substanţe solubile în apă, pe piele va ramane o peliculă hidratantă, care îngrijeşte şi catifelează.

  • Loţiune de Corp Hidratantă sub Duş NIVEA

Formula delicată de hidratare cu minerale marine creată pentru o piele normală, se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Elementele de îngrijire se absorb imediat în pielea umedă. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele mătăsoasă.Preţ recomandat: 16.95 Lei, 250 ml

  • Lapte de Corp Hrănitor sub Duş NIVEA

Formula bogată pentru hidratare intensivă cu ulei de migdale este special creată pentru pielea uscată. Se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele catifelată şi hidratată.

Preţ recomandat: 16.95 Lei, 250 ml

22.1 Lei, 400 ml

NIVEA, cel mai inovator brand în îngrijirea pielii

Cu o istorie de peste 100 de ani, brandul NIVEA a adus consumatorilor cele mai bune şi inovatoare formule de îngrijire a pielii, începând cu celebra cutiuţă albastră NIVEA Creme vândută în întreaga lume. Acesteia i-au urmat alte inovaţii fără de care nu ne putem imagina ritualul modern de îngrijire a pielii: primul produs pentru protecţie solară, primul lapte de corp, primul after shave fără alcool, primul deodorant cu proprietăţi de îngrijire a pielii şi prima cremă anti-rid cu coenzima Q10, proprie pielii.

Prin dezvoltarea Laptelui şi Loţiunii de Corp sub Duş, NIVEA bifează încă o premieră în dezvoltarea de produse destinate îngrijirii pielii şi aduce femeilor o nouă generaţie de creme, o inovaţie menită să le ajute în rutina zilnică de îngrijire corporală.

Nivea

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *