vineri , 14 mai 2021

Noul café-teatru Masca, un loc de vizitat în București

Masca

Joi, 5 februarie, ora 19.00, odată cu premiera spectacolului PARAPANGHELOS (un cabaret după “Cânticelele comice” ale lui Vasile Alecsandri), va avea loc și inaugurarea unui nou design al Sălii Lecoq, transformată acum în café-teatru Masca.

Într-un decor cu totul nou, unde spectatorii vor sta confortabil câte doi la o măsuță si vor primi câte o băutură răcoritoare inclusă în prețul biletului, aceștia vor putea vedea și auzi într-o ambianță specială un cabaret de excepție.

Parapanghelos înseamnă adio și era strigătul cu care își încheiau evoluția păpușarii ambulanți pe vremea lui Alecsandri. Astăzi, actorii de la Masca au ambiția de a traduce parapanghelosul lor prin bine v-am găsitCânticelele comice beneficiază astăzi, la început de veac XXI, de zâmbetul cu totul special al unui public care descoperă, nu fără tristețe civică, teribila contemporaneitate a acestor texte, semn că în lumea moravurilor politice, cel puțin, trecerea timpului nu face decât să confirme și să adâncească peiorativul apelativ de dâmbovițean”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Textele, cântecele și dansurile se armonizează  într-un tot unitar, luminile și costumele împlinesc starea de bine pe care ți-o oferă  spectacolul, iar performanța actoricească reală, cu treceri rapide de la un personaj la altul, cu mijloace de expresie diverse, provoacă satisfacția de a fi fost martorul unui act autentic de creație.

Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus