marți , 21 martie 2023

Noul roman al lui Haruki Murakami are 10.000 de rezervări online, deși nu a fost încă lansat

HarukiM

Noul roman semnat Haruki Murakami, The Faded Tsukuru Tasaki and the Year of His Pilgrimage, a stabilit un record de rezervări pe site-ul Amazon.com, deși nu a fost încă lansat, a anunțat Bungei Shunju, editura care îl publică.

Aproximativ 10.000 de persoane și-au rezervat, deja, cel mai nou roman al lui Haruki Murakami, cifra reprezentând un record pentru faimosul scriitor japonez, căci o întrece pe cea a rezervărilor pentru 1Q84, romanul apărut acum trei ani, informează japandailypress.com. Lansarea celei mai recente cărți a autorului este programată, în Japonia, pentru data de 12 aprilie, iar în numai 11 zile, peste 10.000 de fani ai lui Murakami și-au rezervat-o deja.

Detaliile în ce privește noua operă a scriitorului sunt ținute, ca întotdeana, secrete. Lansarea a fost confirmată abia în luna februarie a acestui an, iar titlul a fost dezvăluit abia în urmă cu trei săptămâni. Fanii lui Murakami cunosc extrem de puține informații despre subiectul cărții, iar editorul s-a limitat să declare că ea „va fi diferită de 1Q84”.

Romanele și colecțiile de povestiri ale lui Haruki Murakami au fost traduse în 36 de limbi și au vândut 10 milioane de exemplare doar în Japonia.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus