vineri , 1 decembrie 2023

O nouă ediție Yard Sale, la Dianei 4

YardSale

„Suflecă-ți mânecile, deschide larg agenda și notează data următorului Yard Sale, căci este primăvară, vremea perfectă pentru editarea și înnoirea garderobei. Te așteptăm să-ți împrospătezi colecția de bijuterii, de blazere, de ghete și orice altceva îți trece prin minte, totul la preț de chilipir!”. Așa sună invitația organizatorilor Yard Sale, pe care nu-i putem refuza: weekend-ul acesta ne adunăm la Dianei 4!

Sâmbătă, 21 martie, și duminică, 22 martie, de la 10.30 la 18.00, două zile în care ne adunăm la demisol Dianei 4 (zona Rosetti), pentru a scotoci printre chilipiruri, pentru a negocia și a socializa alături de prieteni la cel mai eco târg din oraș. „Vino să scotocim de două ori, pentru că fiecare zi e alfel – alte dulapuri, alte surprize! Brunch în Dianei, muzică bună, multe dulapuri de răscolit și prietenii noi de legat”, promit organizatorii. În plus, intrarea pentru vizitatori este gratuită.

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noțiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” și în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *