marți , 5 decembrie 2023

Oana Roman: cele mai mari extravaganțe ale mele

OANA MAIN

Am întrebat-o pe Oana Roman cum ar arăta un top 5 al celor mai mari și mai plăcute extravaganțe ale sale. Iar prezentatoarea de la Kanal D ne-a făcut și nouă poftă de răsfăț și de huzur…

OANA ROMAN:

  • Îmi permit în weekend să dorm până la ora 14.00.
  • M-am hotărât într-o zi, la ora 15.00, că în seara cu pricina să plec la Paris, iar la ora 20.00 eram în avion.
  • Într-o vacanţă  la Monte Carlo, am vrut să mănânc la restaurantul lui Alain Ducasse, celebrul bucătar francez. A fost o extravaganţă şi financiară, ţinând cont că este cel mai titrat bucătar din lume, iar preţurile în restaurantul lui sunt pe măsură.
  • Am zile când închid telefonul pentru că nu vreau să vorbesc cu nimeni. Mi se întâmplă des, atunci când simt nevoia să mă regăsesc, să mă relaxez fără să iau contact cu ceilalţi.
  • Pentru că sunt o persoană publică trebuie să am extravaganța de a nu purta de două ori o ţinută în public, iar dacă o fac, trebuie să fie accesorizată şi asortată în aşa fel încât nimeni să nu-şi dea seama. Practic, deşi nu-mi doresc, sunt obligată să am această extravaganță.

 Pe Oana Roman o puteți urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:45, la emisiunea „Drept la țintă”, difuzată de Kanal D.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *