vineri , 22 septembrie 2023

Obiecte care i-au aparținut lui Amy Winehouse, expuse la San Francisco

Amy Winehousefoto

O colecție de obiecte care i-au aparținut lui Amy Winehouse, printre care fotografii din adolescența artistei, o chitară, rochiile ei preferate și câteva CD-uri și discuri vinil, a fost vernisată recent la San Francisco, anunță Daily Mail.

Expoziția „Amy Winehouse: A Family Portrait” cuprinde și o carte de rețete culinare evreiești, pe care cântăreața a primit-o cadou e ziua ei, de la fratele său, Alex, după ce i-a spus acestuia că își dorește să învețe să gătească. Expoziția este organizată cu ajutorul Jewish Museum din Londra și în colaborare cu fratele lui Winehouse și cu soția acestuia, Riva.

În sala unde sunt expuse obiectele, la San Francisco Contemporary Jewish Museum, vizitatorii pot asculta muzica lui Amy, iar pe pereți pot citi fragmente dintr-un eseu pe care aceasta l-a scris când s-a înscris la Sylvia Young Theatre School din Londra.

Printre lucrurile expuse se numără și bilete la concerte la care Amy a mers cu ani în urmă, iar colecția sa de discuri include albume de Ray Charles, Ella Fitzgerald, dar și artiști moderni, cum ar fi Mary J.Blidge, Lauryn Hill sau Nas.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, în locuința sa din cartierul londonez Camden, în urma unei intoxicații cu alcool.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *