marți , 19 ianuarie 2021

OPI, nu mă mai despart de tine!

foto

În sfârșit, înțeleg și eu isteria pe care au stârnit-o, de câțiva ani încoace, lacurile de unghii marca OPI. N-am avut ocazia să le încerc, până de curând, dar cred că tocmai m-au câștigat pe viață, că așa ceva n-am mai pomenit.

În sensul că n-am mai avut, până acum, un lac sau o ojă care să reziste atât de bine, în ciuda faptului că-mi folosesc mâinile foarte mult, și deseori în condiții cam vitrege. Am mănuși menjere în casă, dar uit sau mi-e lene să le pun, așa că mai spăl un vas, mai frec o cadă, așa, fără protecție. Oja e la locul ei, zile întregi. Nu crapă, nu devine mată, e acolo, neclintită, frumoasă și lucioasă.

Nu mai spun ce paletă de culori senzaționale are OPI – iar încep să vorbesc ca la reclame. Vă zic doar atât: am debutat finuț, cu un lac natural, care merge la absolut orice: Bubble Bath se cheamă. Iar apoi, pentru că la mine a venit vara și aveam mare chef de ceva proaspăt, am trecut la o nuanță demențială de roșu: Dutch Tulips. Mereu am stat departe de roșu, care credeam că nu se potrivește cu subtonul pielii mele, dar am aflat acum că tot ce trebuia era să nimeresc roșul meu! Așa o fi și la ruj?

P.S. Îmi place în continuare lacul Ballet Slippers, de la Essie, dar recunosc, la capitolul rezistență, OPI bate orice.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus