luni , 2 octombrie 2023

Oreste: Postările mele anti USL l-au făcut pe M.B să se dea cu fundul de pământ, pe motiv că nu sunt conform!

Oreste1

Foto: TV Mania

După anunțul de acum câteva zile, acela că părăsește trustul Intact, Oreste Teodorescu revine cu noi precizări legate de motivele care l-au determinat să ia această decizie. Realizatorul TV subliniază că nu a fost niciodată angajatului grupului media patronat de Dan Voiculescu și se referă, din nou, la faptul că prietenul său Mircea Badea ar fi vrut să-i facă rău, intervenind la managementul trustului în defavoarea lui.

„Sensibilizat de entuziasmul şi determinarea unora de a mă acuza că i-am papat banii lui Voiculescu, după care, nerecunoscător i-am muşcat mana generoasă, vreu să fac câteva precizări”, își începe Oreste noua postare pe blog. „Eu nu am fost angajatul Trustului. Am o emisiunea care-mi poartă numele, difuzată şi de către B1 în perioada 2008-2010. Aşadar eu vând acest format cui îl cumpăra. Audienţele constante, cuprinse între 100.000-200.000 de telespectatori şi costurile reduse de producţie au făcut ca formatul meu să fie considerat de top în cadrul Antena 2.”, continuă realizatorul emisiunii „Codul lui Oreste”.

Oreste explică, mai departe, că nu face parte nici din categoria celor care susțin gruparea „Traian Băsescu”, nici din cea care o detestă, ci este de părere că întreaga clasă politică autohtonă este formată din „infractori”. „Să împarţi lumea în basişti şi antibăsiști, pentru mine, este dovada de care nu aveam nevoie că prostia nu cunoaşte limite. Nici în cel mai întunecat secol al Evului Mediu, nu se putea pune problema în termeni atât de rigizi. Faptul că dezavuez practicile manipulatorii ale unor gornişti pe post de jurnalişti nu mă apropie nici ideologic şi nici doctrinar de altcineva din politica românească. Consider întreaga clasă politică de la noi o adunătură pestilenţială de infractori de drept comun”.

„După ce USL a câştigat alegerile, Antena 3 a devenit sluga mediatică a lui Victor Ponta

Realizatorul TV mai este de părere că, după ce USL a preluat puterea politică, Antena 3 s-a transformat în „sluga mediatică” a premierului. Mai mult, Oreste spune că, în momentul în care și-a exprimat opinii anti-USL, prietenul său bun, Mircea Badea, le-ar fi atras atenția managerilor trustului în legătură cu acest lucru. „Este foarte bine când presa se ia la harţă cu puterea. Însă, după ce USL a câştigat alegerile, Antena 3 a devenit sluga mediatică a lui Victor Ponta, pe care îl consider cel mai prost premier din istoria României. Toate postările mele anti USL l-au făcut pe M.B să se dea cu fundul de pământ, în birourile lui Alexandrescu şi Camelia Voiculescu, pe motiv că nu sunt conform!”.

În post scriptum, Oreste are un mesaj pentru „bieții cărăuși de pe plantația unchiului Felix”. „Sper că prin aceste rânduri, să le dau de gândit şi postacilor absolvenți IMA sau bieţi „cărăuşi” pe plantaţia unchiului Felix, că în timp ce ei transpiră înjurând pe toţi cei care îndrăznesc să se opună ideologiei Varanului şi care le cântă din toţi bojocii osanale vuvuzelelor pestriţe, beneficiarii muncii lor cheltuie mii de euro săptămânal, călătoresc cu avionul personal al (p)ig bossului, îi conduc maşina, îi poartă ceasurile sau îi golesc gold cardul prin Americi…”, încheie realizatorul TV.

Citiți textul scris de Oreste, integral, pe site-ul său, Codul lui Oreste.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *