vineri , 8 decembrie 2023

Ovidiu Lipan Țăndărică se alătură Stelelor Rockului Românesc

TandaricaOvidiu Lipan Țăndărică este numele cel mai recent cofirmat pentru grandiosul show Stelele Rockului Românesc, ce va avea loc, pe 26 aprilie, la Arenele Romane.

„Ovidiu LipanȚăndărică se alatură astăzi proiectului nostru, iar renumele de stea i se potriveşte foarte bine, Țăndărică fiind unul dintre cei mai importanţi muzicieni români. Pentru noi este o mare onoare să împărţim scena cu o legendă vie, cu un om care a scris pagini întregi de istorie în muzică”, a declarat Coiotu, solistul Trooper și inițiatorul conceptului Stelele Rockului Românesc.

Despre îndrăzneţul proiect Stelele Rockului Românesc, Balaurul a adăugat: „Cred că vom avea o primă ediţie despre care să se vorbească multă vreme de acum înainte. Suntem mândri că am reuşit să facem un lucru pe care puţini îl mai credeau realizabil într-o astfel de perioadă – cine visa că va avea ocazia să îi vadă în cadrul aceluiaşi eveniment pe Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu (exIris), Paul Ciuci și Adrian Tinca (Compact), Ovidiu Lipan Țăndărică, Dan Iliescu (Timpuri Noi), Eugen Mihăescu și Gabi Nicolau (Krypton), Victor Solomon și Florian Stoica (exConexiuni) și Trooper.

Pe 26 aprilie veţi călători în timp cu „Trenul Fără Naş”, o veţi reîntâlni pe „Fata Din Vis,” veţi rupe „Lanţurile”, îi veţi regăsi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanţa” şi „Stan”, veţi cunoaşte „Viaţa de rocker”, iar la final veţi fi „Tari ca munţii”! „Sperăm ca alături de voi să le putem oferi acesor mari muzicieni o seară de neuitat!”, spun artiștii de la Trooper.

Pentru concertul din 26 aprilie sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu
Categoria 2 –  50 lei – acces general

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro  si www.myticket.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *