vineri , 3 februarie 2023

Păr mai sănătos, mai bogat şi mai strălucitor, cu ulei de cânepă

hair

Părul creţ, uscat, încălcit, casant sau gras poate fi dat uitării acum, pentru că podoaba capilară îşi redobândeşte sănătatea şi strălucirea cu ajutorul uleiului din seminţe de cânepă. Nutritiv, regenerant şi revitalizant, tratamentul cu ulei de cânepă este perfect pentru hidratarea optimă a scalpului şi stoparea căderii părului. Folosită cu regularitate, o dată pe săptămână, terapia hrăneşte în profunzime şi netezeşte părul, oferindu-i elasticitatea şi volumul pe care ţi le-ai dorit întotdeauna.

Potrivit pentru toate tipurile de păr, uleiul de cânepă hrăneşte fibra capilară şi redă elasticitatea şi volumul părului, conferindu-i în acelaşi timp strălucire. Tratamentul este ideal pentru oricine doreşte să îşi menţină un păr frumos şi sănătos printr-o metodă 100% naturală, dar se dovedeşte extrem de eficient şi în cazul celor care se vopsesc cu regularitate sau se coafează la temperaturi ridicate, deci părul lor are o nevoie intensă de hidratare.

Furnizând acizii graşi esenţiali de care părul are nevoie, în condiţiile în care peste 90% dintre noi nu includem în dietă aceste substanţe într-o cantitate optimă, uleiul de cânepă este ingredientul ideal pus la dispoziţie de natură în reţeta obţinerii unui păr remarcabil prin vitalitate şi supleţe.

Cum se aplică tratamentul

Hairstylistul George Istratie recomandă tratamentul cu ulei de cânepă, spunând că cel mai bun mijloc de a profita de toate proprietăţile acestui dar al naturii este folosirea lui acasă, sub formă de mască pentru păr. Iată care sunt paşii:

 1. Părul se spală cu apă călduţă, după care este uscat cu un prosop prin tamponare.
 2. Într-un recipient din sticlă termorezistentă se adaugă 100 ml ulei de cânepă, deşi este posibil să fie nevoie de o cantitate mai mare, dacă părul este foarte lung sau firul mai gros.
 3. Uleiul se încălzeşte apoi în baie de apă fierbinte, urmând să fie aplicat pe scalp prin masare. „Prin masaj cu ulei de cânepă, părul primeşte complexul de substanţe nutritive de care are nevoie, iar circulaţia sanguină se îmbunătăţeşte. În plus, această etapă stimulează creşterea părului, echilibrează secreţia de sebum, hrăneşte şi netezeşte firele de păr, echilibrând scalpul uscat, la fel ca şi pe cel gras”, spune hairstylistul.
 4. După aplicare, părul se acoperă cu o folie de plastic, iar apoi cu un prosop fierbinte, şi se lasă ca uleiul să acţioneze timp de o oră. „O calitate deosebită a uleiului de cânepă este faptul că el este absorbit mult mai repede decât alte uleiuri vegetale utilizate în loţiuni sau creme, restabilind cu uşurinţă echilibrul de umiditate al scalpului”, a completat George Istratie.
 5. În cele din urmă, părul se spală prin şamponare, de două ori, pentru că este foarte posibil ca el să rămână uleios după o primă spălare.

Principalele beneficii ale uleiului de cânepă pentru păr

Proprietăţile uleiului de cânepă fac din acesta un excelent balsam de păr. Combinaţia optimă dintre vitamina E şi acizii graşi esenţiali furnizează substanţele nutritive necesare sănătăţii părului şi a scalpului, iar concentraţia ridicată de acid linoleic reduce secreţia de sebum şi descurcă părul, lăsându-l mai curat, moale şi uşor de aranjat.

 • Hidratare. Fiind bogat în acizi graşi esenţiali, vitamine şi proteine, uleiul de cânepă se dovedeşte a fi de un real ajutor mai ales în timpul iernii, când trecerea de la aerul rece de afară la sistemele de încălzire din interior degradează şi usucă firul de par. Aplicat săptămânal, tratamentul cu ulei de cânepă redă echilibrul părului şi restabileşte nivelul optim de hidratare a acestuia.
 • Stimularea creşterii părului. Uleiul de cânepă conţine acizi graşi polinesaturaţi omega 6 şi omega 3, proteine şi fibre insolubile într-o concentraţie ideală, necesară pielii, şi stimulează astfel creşterea părului, dar şi menţinerea sănătăţii şi a flexibilităţii membranelor celulare.
 • Întărirea firului de par. Omega 6, element aflat într-o concentraţie ideală în uleiul de cânepă, este un element binecunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăţi creşterea părului, de a-l hrăni şi de a restabili nivelul ideal de cheratină, astfel încât firul de par să crească mai gros şi mai puternic. Astfel, folosit periodic, tratamentul cu ulei de cânepă ajută la repararea celulelor deteriorate ale părului, îl consolidează în interior şi îl ajută să arate bine la exterior.

Uleiul de canepă CANAH

CANAH foloseşte toate beneficiile cânepei pentru a crea uleiul presat la rece din seminţe de cânepă certificate ecologic, ideal pentru a fi folosit săptămânal în tratamentul de îngrijire a părului.

Cunoscut ca fiind „uleiul perfect echilibrat al naturii”, datorită conţinutului ridicat de acizi graşi nesaturaţi şi a raportului ideal între Omega 6 şi Omega 3, acesta răspunde cerinţelor oricărei persoane care îşi doreşte să aibă un păr frumos, sănătos şi perfect hidratat. Îngrijirea optimă este atinsă cu ajutorul mineralelor prezente în uleiul de cânepă, care alături de antioxidanţii naturali prezenţi întăresc firul de păr şi repară membrana celulară deteriorată a acestuia.

Foto: www.sir101.ca

Semnat de

Un comentariu

 1. Dragii mei frați și surori, numele meu este Thomas Karol, această mărturie este despre Dr. Brown Nelson, medicul pe bază de plante care mi-a salvat viața soțului, ajutându-mă să-mi vindec boala cancerului soțului meu, după ce mi-am petrecut toate economiile vieții căutând leac de vrăjitori falși care au pretins că sunt reali și mi-au înșelat banii fără să mă ajute. Am încercat și medicamente din diferite spitale și clinici, dar totul pare să fie în zadar până în ziua în care l-am contactat pe Dr. Brown Nelson ca ultima mea speranță. El m-a asigurat că mă va ajuta și mă bucur că astăzi soțul meu s-a vindecat. Datorită ajutorului uleiului de canabis Dr. Brown Nelson, dacă citiți acest lucru și aveți nevoie de vindecare pentru orice tip de boală și ați fost, de asemenea, înșelat de alți vrăjitori falși, nu vă mai faceți griji, aici este soluția finală pentru problema dvs. contactați-l acum prin e-mailul său: brownnelson07@aol.com

  Vă mulțumesc tuturor de pe această pagină.

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus