vineri , 1 decembrie 2023

Paris Jackson, despre Regele Pop: Și-a dorit să avem ceea ce el nu a avut, o copilărie normală

PJ

Paris Jackson, fiica starului pop Michael Jackson, vorbește despre viața sa alături de regretatul artist, declarând că se implică, deja, într-o serie de proiecte menite să ducă mai departe memoria acestuia. Paris mărturisește că una dintre dorințele lui Michael a fost să le ofere, ei și fraților săi, o copilărie „normală”, de care el nu a avut parte.

Paris Jackson a explicat, într-un interviu pentru revista Event, de ce Michael Jackson îi ruga pe copiii săi să poarte o mască de fiecare dată când ieșeau în public. „Voia ca nimeni să nu vadă cum arătăm. În felul acesta puteam avea ceea ce el nu a avut, o copilărie normală. Asta își dorea pentru noi”, a spus Paris.

Fiica lui Michael, acum în vârstă de 15 ani, a mai declarat că, atunci când va fi adultă, ar vrea să folosească o parte din averea starului ca să restaureze faimoasa fermă Neverland și să o transforme într-un loc de joacă dedicat copiilor bolnavi. În urmă cu doi ani, Paris a făcut o vizită la fermă, acum decăzută, unde obișnuia să petreacă mult timp alături de tatăl ei. „Am plâns și am plâns… E foarte frumos acolo. Locul încă are o energie pozitivă”, a mărturisit fiica lui Jackson, care avea doar 11 ani când acesta s-a stins din viață. În plus, pentru a-și aminti de tatăl său mereu, Paris plănuiește să-și tatueze, pe încheietură, o notiță cu un mesaj de dragoste pe care Michael i l-a scris în urmă cu câțiva ani. „Am multe amintiri cu tata. A fost un tată incredibil. Cu toții l-am iubit mult”, a mai declarat fata.

Paris a moștenit pasiunea tatălui său pentru muzică și a dezvăluit că artistul obișnuia să-i ofere frecvent lecții de dans: „Încerca să ne educe cât de bine putea și mereu avea grijă de noi. Era foarte protector”. În ciuda faimei și a averii familiei sale, Paris merge la o școală obișnuită, iar ambiția sa este să devină chirurg. „Vreau să ajut oamenii”, spune ea.

Locuiesc lângă Justin Bieber și Britney Spears

În prezent, Paris Jackson locuiește, alături de frații săi – Prince (16 ani) și Blanket (11 ani) – într-o casă situată pe dealurile de deasupra orașului Los Angeles. Copiii sunt îngrijiți de mama artistului, Katherine, în vârstă de 82 de ani. În timp ce Paris și Prince sunt copiii rezultați din căsnicia lui Michael cu Debbie Rowe, Blanket a fost născut de o mamă surogat.

Megastarul s-a asigurat că cei trei copii ai săi vor avea parte de tot confortul material necesar unei vieți tihnite. Astfel, trustul Michael Jackson Family acoperă toate cheltuielile familiei: un staff permanent de 15 persoane – incluzând aici gărzi de corp, un bucătar personal, două dădace, menajere, oameni de serviciu și grădinari. Copiii lui Michael locuiesc într-un complex protejat de intruziunile paparazzilor, iar în vecinătate trăiesc Justin Bieber și Britney Spears.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *