vineri , 25 iunie 2021

Patricia Kaas a pozat provocator pentru coperta unei reviste din Bulgaria

Patricia

Patricia Kaas este protagonista unui pictorial provocator, realizat pentru o revistă din Bulgaria. Pentru şedinţa foto, artista a adoptat o ţinută sexy, de culoare neagră, care îi pune în valoare corpul și mai ales, picioarele. Revista pe a cărei copertă apare cântăreaţa va ieşi pe piaţăîn luna iunie.

Pictorialul din revista „Eva” promovează un concert ce va avea loc în Bulgaria chiar cu două zile înainte ca artista să concerteze la Bucureşti, în cadrul turneului „Kaas Chante Piaf”. Concertul de la Bucureşti va avea loc la Sala Palatului, pe 23 iunie, şi va fi un tribut în stil propriu, adus de către artistă legendarei Edith Piaf. Patricia Kass va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pentru a cânta live în fața fanilor români melodii precum „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” şi multe altele.

Patricia Kaas Eva

Pentru concertul din Bucureşti, preţurile biletelor sunt următoarele:

–          350 lei (categoria  VIP)

–          300 lei (categoria 1)

–          250 lei (categoria 2)

–          200 lei (categoria 3)

–          150 lei (categoria 4)

–          100 lei (categoria 5)

Pentru toţi cei care doresc să o asculte live pe Patricia Kaas biletele se găsesc în următoarele locaţii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzică, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi EVENTIM.ro.

Concertul „PATRICIA KAAS – Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului din Bucureşti, şi este un eveniment organizat de Project Events.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus