luni , 28 septembrie 2020

Patricia Kaas, nominalizată la titlul de „Cea mai bună actriţă” – VIDEO

Assassinee poster

De la muzică la film nu este decât un singur pas; mai ales în cazul unui artist atât de talentat precum este Patricia Kaas. Desigur, cântăreaţa este cunoscută în lumea întreagă datorită vocii sale, însă nu doar vocea o recomanda, ci şi talentul actoricesc. Pe lângă concertele ce o ţin extrem de ocupată, aceasta având programat un super concert chiar la Bucureşti, luna aceasta – pe 23 iunie, Patricia Kaas îşi dovedeşte talentul şi în domeniul cinematografic. Artista a fost nominalizata la titlul de „Cea mai bună actriţă”, la „French TV and Radio Lauriers Awards”, ceremonie organizată de Paris Audiovisual Club.

Patricia a obţinut această nominalizare pentru rolul său din drama TV Assassinée. Acesta a fost primul rol principal al Patriciei Kaas într-o dramă TV, un rol deosebit de întunecat şi extrem de solicitant din punct de vedere emoţional, artista trebuind s-o impersoneze pe Cathy, o mamă devastată de pierderea fiicei sale. Drama a adunat aproape șase milioane de telespectatori, un succes enorm pentru canalul pe care a fost difuzată, performanța Patriciei fiind aclamată atât de public, cât şi de către criticii de specialitate.

Producătorul Jean Pierre Alessandri a fost cel care i-a propus Patriciei rolul principal în această peliculă. „Când eram în căutarea unei actriţe pentru acest rol, am văzut-o pe Patricia Kaas într-o emisiune la Laurent Ruquier (prezentator TV, producător de televiziune şi de teatru). Am fost impresionat de emoţia pe care a fost capabilă să o transmită atunci când povestea despre autobiografia sa. A fost exact ceea ce mi-am dorit: acea autenticitate pe care trebuia să o aibă Cathy. Patricia a fost puţin reticentă la început, a durat două luni să o convingem”, spune Alessandri.

Descoperiţi istoria filmului Assassinée, care îi aduce alături pe Patricia Kaas şi Serge Hazanavicius (un cunoscut actor, regizor şi scenarist francez). Un thriller emoţionant, un portret în mişcare al unei femei a cărei viaţă este schimbată brusc de uciderea fiicei sale. Cine a ucis-o? De ce? Filmul înfăţişează lupta mamei devastate şi încercarea de a investiga adevărul, Cathy efectuând propria anchetă pentru a găsi criminalul…

De unde puteți cumpăra bilete pentru concertul Patriciei la București

Trecem de la film la muzică şi le reamintim admiratorilor că o pot vedea pe Patricia live la Bucureşti, pe 23 iunie, la Sala Palatului. Concertul din Capitală va fi un tribut în stil propriu, adus de către artistă nemuritoarei Edith Piaf. Patricia Kass va cânta live în fata fanilor români melodii precum: „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” şi multe altele.

Biletele au preţuri cuprinse între 100 de lei şi 350 de lei şi se găsesc în următoarele locaţii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi EVENTIM.ro.

Concertul „PATRICIA KAAS – Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului din București, și este un eveniment organizat de Project Events.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus